Probabil ca nu numai mie mi s/au intamplat asemenea fenomene.
Am fost diagnosticat cu ulcer duodenal in urma unei analize radiologice cu bariu. Am repetat analizele, o data de doua, de multe ori in decursul anilor, mereu mi s/a spus ca am ulcer sau ca nu e deschis dar se vad cicatricele ulceratiilor mai vechi.
La un moment dat tehnica evoluand, am fost supus unei investigatii endoscopice, spre surprinderea mea, medicul (profesor), m/a spus nu numai ca nu am ulcer, dar nu am avut niciodata.
Candva /am lovit f. tare in zona toracica si de atunci simteam-"auzeam" ca un rontait in zona coastelor catre stomac
Am facut radiografie si mi s/a spus ca nu am nimic. Am repetat radiografia, tot nimic.
Daca am vazut asta am renuntat si am rabdat.
Dupa cativa ani, la o radiografie datorata altor motive, am fost intrebat daca stiu ca am avut o coasta rupta.
Eu stiam, ei insa deabia atunci au vazut, dupa ce s/a sudat.
O alta aomalie mi s/a intamplat cu 2 probleme inghinale, m/a durea in doua locuri diferite dar f. apropiate.
Nimeni nu m/a luat in seama, mai ales medicii, ba eram subtil sau chiar pe fata ridiculizat.
Atunci mi/am zis ca e cazul sa clarific. Am mers la o clinica privata, dotata cu un ecograf de suprafata (un ecograf care avea posibilitatea de a investiga straturile mai putin profunde).
Uimitor, in 5 secunde, medicul mi/a indicat exact cele 2 locuri dureroase si a spus ca am o hernie inghinala care nu e inca in faza de a fi operata, si, o epididimita.
Alta problema a fost prostata cu anumite manifestari specifice. De multe ori si multi ani am mers pe la doctorii, care, au minimizat problema, au ignorato, nu au observato, desi eu le spuneam despre anormalitatea anumitor fenomene.
Cand in sfarsit a iesit ceva demn pt. ei de luat in seama, s/a pus problema daca e benigna sau maligna si nici un medicament nefiidu/mi de ajutor, am primit singura otiune ramasa, interventia chirurgicala (pe care nici azi nu am ajuns sa o accept
Cred ca au mai fost dar nu imi aduc acum aminte.
Aceasta postare a fost editata de Numenume: 11 April 2011 - 09:28 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS