Cele doua decese de joi ale pacientilor din Constanta si Valcea nu au legatura cu desfiintarea spitalelor. Cei doi erau cazuri grave si oricum nu puteau primi asistenta in spitalele de categoria a 4-a, recent desfiintate. Declaratiile au fost facute...
Articolul complet
Pagina 1 din 1
Stiri: Ministerul Sanatatii explica de ce au murit, joi, doi oameni in drum spre spital
Scris 08 April 2011 - 05:56 PM
Totusi,asta nu scuza desfiintarea spitalelor.Toti oamenii care au nevoie de asistenta medicala in locurile unde au fost(deci nu mai sunt)spitale,ce fac acum?Daca mor pana ajung la "cel mai apropiat" spital?
Unde-i propasirea pe care o urmarim?In reforma care desfiinteaza locuri in care se salveaza vieti?Dati-mi voie sa fiu sceptica...
Unde-i propasirea pe care o urmarim?In reforma care desfiinteaza locuri in care se salveaza vieti?Dati-mi voie sa fiu sceptica...
Scris 09 April 2011 - 01:09 PM
Nu sustin neaparat ca desfiintarea spitalelor e un lucru bun; insa din cate stiu eu, orice lupta[si reforma statului Roman e o adevarata lupta!] se castiga prin sange varsat.
Ca au murit doi oameni...e rau. Dar poate sa ne explice cineva de ce in fiecare zi in lume mor mii de oameni? Cine-i de vina pentru asta?
Recent, am cunoscut un caz dramatic. O familie tanara cu doi copii, afla vestea ca mama sufera de o boala incurabila.Desi verdictul era clar, ei se "incapataneaza" sa lupte cu soarta:vand pana si casa in care locuiau cu copiii, pentru ca operatia care urma sa se faca in unul dintre cele mai sofisticate spitale din lume- in Israel- costa cateva sute de mii de EUR. Ei bine, au platit, s-a efectuat operatia - care a fost declarata un succes - insa dupa o saptamana, pacienta a murit, cum era de asteptat in acel caz. Asadar, se moare peste tot:in spital, in mina, in aer, la usa spitalului, in masina...Cine e de vina?Chiar trebuie sa cautam vinovati din orice, asa cum cauta unii ageamii pe la unele posturi de Tembeliziune?
Ca au murit doi oameni...e rau. Dar poate sa ne explice cineva de ce in fiecare zi in lume mor mii de oameni? Cine-i de vina pentru asta?
Recent, am cunoscut un caz dramatic. O familie tanara cu doi copii, afla vestea ca mama sufera de o boala incurabila.Desi verdictul era clar, ei se "incapataneaza" sa lupte cu soarta:vand pana si casa in care locuiau cu copiii, pentru ca operatia care urma sa se faca in unul dintre cele mai sofisticate spitale din lume- in Israel- costa cateva sute de mii de EUR. Ei bine, au platit, s-a efectuat operatia - care a fost declarata un succes - insa dupa o saptamana, pacienta a murit, cum era de asteptat in acel caz. Asadar, se moare peste tot:in spital, in mina, in aer, la usa spitalului, in masina...Cine e de vina?Chiar trebuie sa cautam vinovati din orice, asa cum cauta unii ageamii pe la unele posturi de Tembeliziune?
Aceasta postare a fost editata de hans: 09 April 2011 - 01:09 PM
Scris 09 April 2011 - 01:21 PM
Nu caut neapărat vinovaţi.Unul dintre acele decese a avut loc īn oraşul meu,doi copii au rămas fără tată.E adevărat,mulţi rămān,dar nu-i păcat?E normal să ne pară rău şi e important,cel puţin pentru mine,să stiu că am aici,īn apropiere,la doi paşi(cum era pānă la 1 aprilie)un spital īn care mi se poate acorda un prim ajutor īn caz de nevoie.
Oricum nu cred că se va mai face ceva īn privinţa asta,dar mi-am spus şi eu părerea...ca fapt divers(dar nu de ignorat
).
Oricum nu cred că se va mai face ceva īn privinţa asta,dar mi-am spus şi eu părerea...ca fapt divers(dar nu de ignorat
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter
RSS