Sari la conținut
Forum Roportal
Monica147

Durere la cateva zile dupa devitalizare dinte

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua

 

Nu o sa incep sa ma plang de dentista mea dar am o curiozitate :)

 

Saptamana trecuta am avut o durere suportabila la un dinte incisiv de sus. Dupa un control si un test de vitalitate mi s-a spus ca am pulpita si dintele trebuie devitalizat. Totul a decurs ok, anestezie, canale curatate, pus pansament si lasat acolo pana la urmatoarea programare. Am fost avertizata ca dupa trecerea anesteziei, in functie de sensibilitatea dintelui, este posibil sa am dureri timp de 3-4 zile si sa ma "inarmez" cu Nurofen pt orice eventualitate. Spre fericirea mea, anestezia trecea incet incet si am constatat ca nu am nici un fel de durere. Deloc! Nimic :) Timp de 5 zile nu am simtit absolut nici o durere iar acum de 3 zile ma doare la cea mai mica atingere. Aseara am fost iar la dentista, mi-a mai curatat odata canalele (am inteles ca intrase putin sange), mi-a confirmat inca odata ca totul este ok si mi-a pus si plomba definitiva cu mentiunea ca imi va trece in cateva zile.

 

Nu stiu daca are vreo relevanta dar acum am genul de durere la fiecare atingere, suportabila dar enervanta :) care trece penru cateva secunde daca tin dintele apasat si apoi revine iar .

 

Merg de cativa ani la aceeasi dentista, este tanara si atenta la tot ce face, imi place de ea, dar durerea asta de dinte imi da ganduri negre :) Este normal sa apara durerea dupa cateva zile? Ea a zis ca nu a mai intalnit asa ceva, nu ar fi trebuit sa ma trimita la o radiografie? Din punctul ei de vedere, a terminat cu dintele asta, urmatoarea programre o am abia peste inca 6 zile pt o carie mica la o masea, ar trebui sa merg eu sa-mi fac o radiografie pana atunci? Pot sa fac asta fara vreo trimitere de la dentista?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×