Sunt nou pe acest forum si vreau sa va cer cateva sfaturi...
Am avut o relatie timp de 7 luni, a fost ceva extraordinar, de certat ne mai certam ca in orice relatie dar nici odata nu am avut certuri foarte urate. Daca acuma ne certam in max o ora ne inpacam.
De vazut ne vedeam mai rar adica o data pe saptamna deoarece ne desparteau 150 km. Totul a fost frumos pana mai exact acuma 3 zile. Cand prietena mea ma sunat si mi-a spus ca de azi sa terminat si sa vin sa imi iau inelul.Eu ii lasasem un inel de al meu si i-am spus sa mi-l dea inapoic cand nu o sa mai fim inpreuna.Ieri am fost dupa inel m-am intalnit cu ea , fara nici o explicatie fara sa imi dea un motiv anume mi-a dat inelu inapoi si a plecat. Eu asteptam barem o explicatie din ce cauza a luat hotararea asta
Eu inteleg ca dragoste cu forta nu se paote, dar nici chiar asa...ma simt ca si cum as fi fost o carpa sau o haina pe care cand nu ti-o mai trebuie o arunci...
Imi pare rau deoarece am facut multe sacrifici, eu mergeam la ea , cand ma duceam acolo nu m-am dus nici odata cu mana goala, ba un fruct, ba o floare , ba nush ce...oare dece unele persoane se comporta asa? Ce e si mai culmea nu mi-a dat nimic de inteles , vorbeam la fel cate 4-5 ore pe zi la tel, nu am vazut nimic schimbat la ea sau la coportamentul ei...
Cea ce doresc este daca cumva se poate face ca ea sa regrete...
Contact
Facebook
Twitter
RSS