sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Lasat fara nici o explicatie.. Nu am mai mancat mai deloc de 3 zile Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Fabian843 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-April 11

Scris 05 April 2011 - 06:36 PM

Buna tuturor

Sunt nou pe acest forum si vreau sa va cer cateva sfaturi...

Am avut o relatie timp de 7 luni, a fost ceva extraordinar, de certat ne mai certam ca in orice relatie dar nici odata nu am avut certuri foarte urate. Daca acuma ne certam in max o ora ne inpacam.
De vazut ne vedeam mai rar adica o data pe saptamna deoarece ne desparteau 150 km. Totul a fost frumos pana mai exact acuma 3 zile. Cand prietena mea ma sunat si mi-a spus ca de azi sa terminat si sa vin sa imi iau inelul.Eu ii lasasem un inel de al meu si i-am spus sa mi-l dea inapoic cand nu o sa mai fim inpreuna.Ieri am fost dupa inel m-am intalnit cu ea , fara nici o explicatie fara sa imi dea un motiv anume mi-a dat inelu inapoi si a plecat. Eu asteptam barem o explicatie din ce cauza a luat hotararea asta :(. Nimic ma lasat in gara cu inelul in mana si a plecat.Acuma stau si sufar , nu am mai mancat de 3 zile , fortat manac cate o bucata de paine si apa tot fortat beau, sincer nu am chef de nimic , cateodata ma gandesc ce rost mai are viata?...
Eu inteleg ca dragoste cu forta nu se paote, dar nici chiar asa...ma simt ca si cum as fi fost o carpa sau o haina pe care cand nu ti-o mai trebuie o arunci...
Imi pare rau deoarece am facut multe sacrifici, eu mergeam la ea , cand ma duceam acolo nu m-am dus nici odata cu mana goala, ba un fruct, ba o floare , ba nush ce...oare dece unele persoane se comporta asa? Ce e si mai culmea nu mi-a dat nimic de inteles , vorbeam la fel cate 4-5 ore pe zi la tel, nu am vazut nimic schimbat la ea sau la coportamentul ei...
Cea ce doresc este daca cumva se poate face ca ea sa regrete...
0

#2 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 05 April 2011 - 06:49 PM

*cand ma duceam acolo nu m-am dus nici odata cu mana goala, ba un fruct, ba o floare , ba nush ce...oare dece unele persoane se comporta asa? :blink: conideri ca ai cumparat-o cu asta?...pfuu..ce ti-as fi dat cu ele in cap....exact, de asta te-a lasat

da,ai putea s-o faci sa regrete..du-i un mar stricat sau o floare mucegaita :o:
0

#3 Utilizator offline   Strut 

• Hi sick camion !
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-June 10

Scris 05 April 2011 - 06:51 PM

Si nu ai intrebat-o nimic ?
0

#4 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 05 April 2011 - 06:55 PM

Şi-a găsit pe altu' la ea īn localitate ! :soc:

Nu o să īnţeleg niciodată relaţiile de la distanţă. :eek:
0

#5 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 05 April 2011 - 07:05 PM

Vezi postareaFabian843, la 05 April 2011 - 06:36 PM, a spus:

Eu zic ca ai scapat bine din asta. Ieftin. Mai mult, ai un avantaj pentru viitor. Referitor la framantarile tale existentiale, cand afli raspunsul, spune-mi-l si mie.
0

#6 Utilizator offline   Corre 

• I.N.T.E.P.A.T.A si A.F.U.R.I.S.I.T.A
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-December 10

Scris 05 April 2011 - 07:12 PM

O sa treci peste.In timp.Si te vei maturiza la un moment dat si nu vei mai pati asa ceva,pentru ca atunci probabil vei stii sa-ti alegi si o partenera mai potrivita si veti sti cum sa aveti o relatie armonioasa.Si pune mana de mananca,pentru ca nu stiu de ce am vaga impresie ca ea mananca si e bine mersi.Una e inima si altul e stomacul. ;)

Aceasta postare a fost editata de Oana Diana: 05 April 2011 - 07:14 PM

0

#7 Utilizator offline   Fabian843 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-April 11

Scris 05 April 2011 - 07:19 PM

Vezi postareaSalvie, la 05 April 2011 - 06:49 PM, a spus:

*cand ma duceam acolo nu m-am dus nici odata cu mana goala, ba un fruct, ba o floare , ba nush ce...oare dece unele persoane se comporta asa? :blink: conideri ca ai cumparat-o cu asta?...pfuu..ce ti-as fi dat cu ele in cap....exact, de asta te-a lasat

da,ai putea s-o faci sa regrete..du-i un mar stricat sau o floare mucegaita :o:

Nu incercam sa o cumpar cu absolut nimic, faceam lucru asta deoarece asa simteam si vroiam sa vada ca imi pasa si ca tin la ea.

Vezi postareaLucast, la 05 April 2011 - 07:05 PM, a spus:

Eu zic ca ai scapat bine din asta. Ieftin. Mai mult, ai un avantaj pentru viitor. Referitor la framantarile tale existentiale, cand afli raspunsul, spune-mi-l si mie.

Si anume? ieftin? si referitor la framantarile mele existentiale nu ma gandeam la nici ,,Dumnezeu mi-a dat viata el mi-o va lua'' eu ma refeream la cu totul atceva cand spuneam ce rost mai are viata..nu la suicid...Doamne feri..
0

#8 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 05 April 2011 - 07:21 PM

mda...m-am lamurit...lasa ca va trece..sigur

Aceasta postare a fost editata de Salvie: 05 April 2011 - 07:21 PM

0

#9 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-November 09

Vezi postareaFabian843, la 05 April 2011 - 07:19 PM, a spus:

Si anume? ieftin? si referitor la framantarile mele existentiale nu ma gandeam la nici ,,Dumnezeu mi-a dat viata el mi-o va lua'' eu ma refeream la cu totul atceva cand spuneam ce rost mai are viata..nu la suicid...Doamne feri..

Daca erai insurat, ce mai faceai? Asta e ieftin. O poti lua de la capat oricand. Bafta.
0

#10 Utilizator offline   Loneheart 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-December 10

Ce cunoscut suna...

Dupa cele descrise de tine, eu n-as crede ca si-a gasit pe altcineva. Nu intotdeauna motivul trebuie cautat in afara relatiei. Poate ar fi bine daca ne-ai da mai multe detalii despre viata voastra impreuna.

Femeile isi cam impartasesc sentimentele si prietenelor/mamei.
Daca cineva a avut ceva impotriva ta, tot ce se poate ca i-a impaunat capul cu prostii pana ea a cedat.
Sau... ati avut voi o dragoste mai cu nabadai si acum s-a saturat de certuri.

Orice ai face, sa nu-i vorbesti urat, sa n-o acuzi de nimic acum. Lasa-ti loc de buna ziua.
Daca nu e vina ta, eu tare as miza pe faptul ca in maxim o luna ne scrii ca s-a razgandit si te-a cautat. :flowers:

Daca nu... asta e. Durerea va trece iar experienta te va intari.

Aceasta postare a fost editata de Bullheart: 05 April 2011 - 07:24 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi E indecis? Asa e el sau asa sunt toti?
ce e de facut? ii fac jocul sau...?
Neenela  10 1.233
Replici noi Primul sarut Roxiiii  6 943
Replici noi Imi e teama ca va face o prostie :((
am nevoie de ajutor urgent
Kristina A.  15 2.887
Replici noi Ma vrea inapoi Eddy80  11 2.122
Hot Topic (New) Relatiile neserioase Emilyionescu  22 2.785