Am un golf 4 TDI 90 cp motor ALH din 1999 l-am cumparat de un an de zile.Pana acum 2 saptamani nu am avut probleme cu el,dar a inceput sa nu mai functioneze ca inainte.Cand acceleram masina nu mai raspundea adica nu se mai ducea ca inainte iar uneori motorul se mai tura parca o acceleram scoasa din viteza,apasam pedala de acceleratie iar masina nu raspundea decat cu cateva secunde intarziere.Mi s-a spus ca este kitul de ambreiaj,l-am schimbat desi masina avea din fabrica kit de 4 motion si am cumparat inainte unul care era facut pentru acest motor dar nu s-a potrivit.Dupa ce am schimbat kitul masina merge mult mai bine,dar mai are momente cand tot asa nu raspunde decat cu cateva secunde intarziere.Mecanicii mi-au spus ca e posibil sa fie turbina dar nu cred pentru ca nu se accelereaza cum trebuie pana in 2000 turatii/minut.Tot asa mi s-a spus ca e posibil sa fie debitmetru nu stiu ce sa mai cred,masina are momente pot merge si cateva sute de kilometri fara sa am probleme.Am iesit in afara orasului si am mers cu ea mai turata la 3000 tur.dar toto mai face din cand in cand.Am furtunele cam uzate de la supape cred ca si de la turbo,e posibil sa fie intepat sa piarda aer.Va rog cine ma poate ajuta cu un raspuns,nu stiu ce sa mai cred la bord nu se aprinde nici un bec.Va rog sa ma ajutati.multumesc
Pagina 1 din 1
problema Golf 4
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Golf 4
nu accelereaza |
amar3to | 7 | 5.846 |
|