Va invitam sa participati la un studiu privind CORELATIA dintre BOLI si fondul PSIHOEMOTIONAL – SVIP – Studiul pentru Verificarea Ipotezei Psihocauzale. In urma completarii chestionarelor de mai jos veti primi GRATUIT in termen de cateva zile PROFILUL DVS. PSIHOLOGIC (care consta dintr-o HISTOGRAMA in care sunt EVALUATE CANTITATIV diversele trasaturi psihice).
Chestionare
Studiul apartine dr. Dorin Dragos (Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, clinica Medicina interna 1).Un prim articol derivat din acest studiu a fost publicat in Journal of Medicine and Life:http://www.medandlife.ro/medandlife496.html.
Dupa incheierea studiului va vom trimite un chestionar facultativ in urma completarii caruia veti primi un PROFIL DE RISC (o estimare cantitativa a PREDISPOZITIEI PSIHOEMOTIONALE de a dezvolta diverse BOLI).
Pagina 1 din 1
Cauzele psihoemotionale ale bolilor
Scris 04 April 2011 - 01:17 AM
Am completat primul chestionar, mi-a placut. Este musai sa le completez si pe celelalte 2? Well, oricum, le voi completa. Si poate public aici rezultatele. Zic poate.
Gata, am vazut ca e musai. Le-am facut pe toate 3.
Gata, am vazut ca e musai. Le-am facut pe toate 3.
Aceasta postare a fost editata de Xylia: 04 April 2011 - 02:13 AM
Scris 04 April 2011 - 09:27 AM
Acest studiu este un proiect demarat fata nicio finantare.Merita apreciata munca acestor oameni si initiativa lor.
Pentru a putea fi publicat si international si a fi valid este nevoie de un numar de 10000 respondenti.Deocamdata sunt 90000.
Cred ca cei care participa sunt si ei avantajati,primesc o evaluare gratuita care ii va ajuta sa-si faca o parere de ansamblu asupra predispozitiilor psihice catre diverse boli..Nu pot sa spun cat ar costa o asemenea evaluare daca ar fi solicitata unui centru de sanatate mentala...si nici nu cred ca se fac.
Multumim tuturor participantilor.
Pentru a putea fi publicat si international si a fi valid este nevoie de un numar de 10000 respondenti.Deocamdata sunt 90000.
Cred ca cei care participa sunt si ei avantajati,primesc o evaluare gratuita care ii va ajuta sa-si faca o parere de ansamblu asupra predispozitiilor psihice catre diverse boli..Nu pot sa spun cat ar costa o asemenea evaluare daca ar fi solicitata unui centru de sanatate mentala...si nici nu cred ca se fac.
Multumim tuturor participantilor.
Scris 04 April 2011 - 12:32 PM
Si rezultatele...
Fisiere atasate
-
Analiza1.JPG (85.96K)
Number of downloads: 36 -
Analiza2.JPG (82.16K)
Number of downloads: 42 -
Analiza3.JPG (70.37K)
Number of downloads: 37 -
Analiza4.JPG (74.78K)
Number of downloads: 22
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Increderea in sine... oare ? | Abc2009ro | 40 | 3.931 |
|
Autocritica -e ceva pozitiv?(supraeul -o povara?)
autosabotaj,sau feedback? |
Arcangelo | 71 | 12.157 |
|
Psihologie Pozitiva
Formare de Mastermind |
CavalerulJedi | 30 | 5.294 |
|
O mana de ajutor,va rog | BlueSugar | 37 | 4.643 |
|
anxietate, fobii, obsesii | rizzom | 23 | 13.950 |
Contact
Facebook