sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pentru cei care doresc sa cerceteze ADN-ul si altele Gratuit pot primi harta genomului uman Harta Genomului Uman dupa ultimile cercetari GRATIS Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 03 April 2011 - 12:49 PM

Cei care doresc o harta a genumului uman o pot obtine in mod gratuit cu transport gratuit de pe linkul urmator http://public.ornl.g...ter_request.cfm
Eu personal desi scrie ca poate dura pana la cateva luni pana o primesti, am intrat in posesia ei zilele trecute(in doua saptamani am primit-o)! Se bazeaza pe ultimile cercetari medicale! Vine direct din SUA!

Aceasta postare a fost editata de Elias Artistul: 03 April 2011 - 01:10 PM

0

#2 Utilizator offline   Migratorul 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-November 07

Scris 03 April 2011 - 01:42 PM

Citeaza

Se bazeaza pe ultimile cercetari medicale

Acolo scrie 2002..deci dupa parerea mea n-ar fi chiar ultimele noutati.
Consider totusi ca pentru asa ceva ai nevoie de cunostinte avansate in ceea ce priveste genetica.Inca o chestie..doi indivizi au o harta genomica SIMILARA dar nu IDENTICA;genomul uman cromozomial este ca o colecţie de 5000 de cărţi fiecare de 300 de pagini conţinând în total peste un bilion de cuvinte .Tot aceste uriaş volum de informaţii se află înscris pe un set de 23 de molecule de ADN.
0

#3 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 01 May 2011 - 11:02 PM

Vezi postareaMigratorul, la 03 April 2011 - 01:42 PM, a spus:

Acolo scrie 2002..deci dupa parerea mea n-ar fi chiar ultimele noutati.
Consider totusi ca pentru asa ceva ai nevoie de cunostinte avansate in ceea ce priveste genetica.Inca o chestie..doi indivizi au o harta genomica SIMILARA dar nu IDENTICA;genomul uman cromozomial este ca o colecţie de 5000 de cărţi fiecare de 300 de pagini conţinând în total peste un bilion de cuvinte .Tot aceste uriaş volum de informaţii se află înscris pe un set de 23 de molecule de ADN.

O vrei?... Depui sa o primesti! Nu. E alegerea ta!
K. Nu este dintre ultimile cercetari! Dar sa stii ca este ultima nomenclatura cromozomiala! Anul 2002!

Genetica este la baza o combinatie de bio si matematica!
E adevarat cere sa ai cunoastere, dar si intuitie! Am intalnit oameni care sunt pasionati de genetica! E ca un hobby!
Cei care se ocupa cu tratamente bioenergetice si de alta natura inrudita este bine sa aiba o astfel de harta! Ptr ca sigur au intalnit si boli genetice! Si de asemenea sa incerce sa obtina si cateva cursuri de genetica pe care sa le studieze!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Vineri, 13
topic combinat
Dirtyangel  29 8.853
Hot Topic (New) Telepatia ISIS76  106 11.667
Hot Topic (New) Atasamente Crop Circles
ce se stie despre mesajele din lanurile de grau?
Pippo  250 16.160
Hot Topic (New) Puteti anticipa un cutremur? NASTYPRIMUL  20 3.181
Hot Topic (New) Diversitate in credinte
sau totul despre Varza Iluminata .
Ravl  131 11.155