Doar din greseala...Cand am vazut desenele profesionistilor,mi`am dorit sa invat si eu sa desenez:)
Cum ati descoperit site-ul desenatori.ro?
Scris 09 September 2011 - 03:13 PM
Intr-o zi cu vreo 3 ani in urma, stateam plictisita la calculator si am inceput sa caut un site pe care sa desenez, am dat cautare pe google cuvintelor "site de desenat" si l-am gasit pe acolo, m-am uitat ce m-am uitat printre desene si mi-am facut si eu cont...mi-a luat destul de mult sa-mi dau seama cu ce se "mananca" desenatori.ro
. Asta e emotionanta poveste.
Scris 11 October 2011 - 09:04 PM
Acum 4 ani sau mai bine cautam pe google winx si witch si am dat de niste desene de pe site-ul asta(era cum era inainte si nu am inteles prea multe =)). Tin minte ca ma amuzam de comentarii si am desenat si eu un peisaj pe care l-am intitulat "winx" pentru ca imi doream sa primesc si eu un comentariu in care sa scrie ca nu are nicio legatura =)) nu stiu ce s-a intamplat cu desenul. Acum un an si ceva mi-am amintit de site si am vrut sa vad ce mai era de el asa ca am intrat si am desenat pe neinregistrat. Am vazut un desen al utilizatoarei Vampire-Girl-Mady care m-a uimit si din dorinta de a ii da un comm mi-am facu cont
. Mama ce ami povestea
Scris 20 October 2011 - 08:53 PM
Wello...si eu l-am descoperit accidental =D...acum 4-5 ani parca...cautam niste planse pentru scoala ...si mi-a aparut un desen al unui utilizator talentat cu mos craciun o.O...mi-a placut la nebunie tehnica ...mi-am facut cont, si TA-DAAA! sunt pe site, si in prezent 8D
Scris 12 November 2011 - 04:16 PM
Eu eram cam acum un an cand miam luat calculatorul. Am cautat de desenat pe Google si am dat prima varianta.Am facut multe dezene neinregistrata.Apoi Miam facut cont si acum desenez. treaba e ca nu prea imi place ca desenez ciudatenii.doar 2 desene au iesit mai cool
Scris 26 November 2011 - 10:55 PM
cred ca din greseala.Apoi am facut niste desene si l-am parasit uitand complet de el.Dupa vreo 2 ani am primit un mesaj si m-am reapucat de desenat:))si acum,inca sunt aici:))
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce? | ~Kyoya. | 0 | 515 |
|
CARE USERI AI DESENATORI.RO MERG LA SCOALA DE PICTURA SAU AU STUDII IN DOMENIU SI CARE NU ? | QUEEN ANNE | 31 | 4.212 |
|
Probleme tehnice
cum fac cand am probleme tehnice de genul...? |
~Blossom~ | 0 | 994 |
|
Programul nou - nelamuriri
Teme combinate |
ioanaTAggs XD | 8 | 2.260 |
|
sectiuni, laureati si tot tacamu' |
whosyourdady | 35 | 9.109 |
Contact