Cum ati descoperit site-ul desenatori.ro?
Scris 28 March 2011 - 10:00 AM
Eu una, l-am întâlnit acum 3 ani. Am făcut un desen cu numele de neînregistrat, după care nu mi-a plăcut site-ul si l-am lăsat.
Dar, după ce am dat peste el iar, adică acum un an, mi-am amintit când am făcut primul meu desen. Mi-am făcut cont, am desenat cum puteam, iar acum, am ajuns să stau foarte mult pe el.
Cam aşa a fost...:D.
Dar, după ce am dat peste el iar, adică acum un an, mi-am amintit când am făcut primul meu desen. Mi-am făcut cont, am desenat cum puteam, iar acum, am ajuns să stau foarte mult pe el.
Cam aşa a fost...:D.
Scris 31 March 2011 - 06:49 PM
Am cautat acum vreo 100 de zile pe Google"programe de desenat" si primul mi-a aparut desenatori.ro,am vazut desenele,mi-au placut,si mi-am facu cont,))peste vreo 60 de zile m..am suparat din cauza erorilor si am parasit site-ul pt. vreo 2 zile,dar ..am realizat ca am facut ceva gresit;)),mi-am facut alt cont,am asteptat o saptamana sa dau commuri:D si acum eu stau pe contul nou,adica Snoww:X
Scris 01 April 2011 - 03:59 PM
...eu am descoperit siteul fara sa vreu cand cautam niste insemne pt scola...dar nu l-am bagat in seama...si peste o vreme o prietena mi-a aratat siteul...si practic m-a obligat sa desenez...si chiat si acum ii sunt recunoscatore:X
...doar ca imi pare rau ca ea acum nu mai vrea sa desenez..
Scris 01 April 2011 - 04:19 PM
GuzeL, la 01 April 2011 - 03:59 PM, a spus:
...eu am descoperit siteul fara sa vreu cand cautam niste insemne pt scola...dar nu l-am bagat in seama...si peste o vreme o prietena mi-a aratat siteul...si practic m-a obligat sa desenez...si chiat si acum ii sunt recunoscatore:X
...doar ca imi pare rau ca ea acum nu mai vrea sa desenez..

Guzel, să nu'ţi pară rău. Este invidioasă că poţi desena, se întâmplă de multe ori. =D
Scris 01 April 2011 - 08:52 PM
Mie intotdeauna mi-a placut sa lucrez(desenez) pe calculator. Adica tot ce vreau este ca in viitor sa fiu producator de desene animate, dar pana atunci vreau sa progresez, iar site-ul Desenatori.ro este cel mai potrivit.Cum l-am descoperit?Am scris pur si simplu pe Google "deseneaza online".
Scris 06 April 2011 - 08:53 PM
pai...eu am scris pe google.ro,y9....si am dat pe prima sau a doua nu mai stiu si mio dar siteul:)
Scris 18 April 2011 - 06:29 PM
Acest site Desenatori.ro mi-a fost recomandat de o colega de clasa...am fost foarte impresionata de toate desenele de pe acest site si mi-am facut imediat cont (Light_yagami14)..am realizat deja cateva desen si sper sa adun cat mai multe..pwp la toti
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
not funny
... |
Un_Vis | 20 | 32.840 |
|
Ma ajuta cineva cu un desen? | Roo10 | 1 | 433 |
|
|