salutare tuturor!as avea cateva intrebari pentru cei cunoscatori in ale constructiilor.poate ma puteti ajuta cu sfaturi sau idei.impreuna cu familia mea vrem sa ne construim o casa.p+2 etaje.vrem 1 apartament pe etaj cu baie bucatarie 2 dormitoare si sufragerie.toata intr-o suprafata utila de 65 maxim 70 mp.deci 3 nivele 3 apartamente.detinem terenul in bucuresti.teren de 500 mp cu deschidere de 12,97.am vrea 17-18 mp sufrageria,un dormitor 12 mp,al 2-lea dormitor 9-10 mp bucataria 8-9 mp iar baia 4,5mp.problema este urmatoarea:vrem sa ne facem casa scarii ca la bloc.fiecare cu intrare separat,si amprenta vrem sa ne-o facem de 8 pe 10,adica 80 mp.numai ca in cazul asta nu prea putem sa ne facem casa scarii.aveti idee de cum am putea face scarile pt a fi totul separat.si daca ne-ati putea spune aproximativ cat ne-ar costa casa la rosu,la gri si la cheie.apropo de teren,toate utilitatile sunt la poarta.fara beci sau pod.in speranta ca m-am facut cat de cat inteles va multumesc si astept pareri idei sfaturi.multumesc<1
Pagina 1 din 1
casa 3 familii casa
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
e mult |
460marius | 6 | 3.138 |
|
Ce lac sau baitz sa folosesc ? | takoda | 0 | 1.081 |