Partidul care se afla la putere in acest moment si incearca reformarea statului si lupta impotriva mineriadelor si a comunistilor ? Va reusi ?
PDL Gasca mafiota sau nu ?
Scris 26 March 2011 - 06:19 PM
Partidul care se afla la putere in acest moment si incearca reformarea statului si lupta impotriva mineriadelor si a comunistilor ? Va reusi ?
Scris 26 March 2011 - 06:31 PM
Ciuruit, la Mar 26 2011, 06:19 PM, a spus:
Pai trebuia sa reuseasca pana acum. Mai e un an pana la alegeri. PDL s-a dovedit a fi tot o gasca de corupti ca si PSD. Oare de ce toti care ajung la putere devin corupti? Cumva pentru ca asa suntem majoritatea?
Scris 28 March 2011 - 12:45 AM
De altfel ,atat anticomunismul cat si problema mineriadelor sunt un pic desuete.Pe cine dracu mai intereseaza chestiile acestea astazi ? Credeam ca lucrurile sunt clare deja. Comunismul a fost o culme a degradarii umane in Romania, iar mineriadele, unul dintre motivele,nu singurul,pentru care Ion Iliescu ar fi trebuit sa plateasca cu libertatea.
Scris 28 March 2011 - 02:01 PM
Burel001, la Mar 28 2011, 12:45 AM, a spus:
De altfel ,atat anticomunismul cat si problema mineriadelor sunt un pic desuete.Pe cine dracu mai intereseaza chestiile acestea astazi ? Credeam ca lucrurile sunt clare deja. Comunismul a fost o culme a degradarii umane in Romania, iar mineriadele, unul dintre motivele,nu singurul,pentru care Ion Iliescu ar fi trebuit sa plateasca cu libertatea.
Pai daca in campanie au promis asta si 5 milioane de oameni i-au votat eu cred ca ar trebui sa-i onoreze .Pt ca da nu ar fi vorbit de lupta cu mogulii rai ,comunistii si lupta anti mineriada oamenii nu i-ar mai fi votat
Scris 28 March 2011 - 03:57 PM
Big Lebowski, la Mar 26 2011, 05:31 PM, a spus:
Cred ca semnul ala de intrebare nu isi are rostu
Scris 28 March 2011 - 04:04 PM
Saharian, la Mar 28 2011, 04:57 PM, a spus:
Cred ca semnul ala de intrebare nu isi are rostu
Si atunci ramanem cu Basescu asta pe langa faptul ca e corupt e si dictator avand in mana tara si facand ce doreste (servicii secrete ,guvern,televiziuni ) . Eu cred ca mai sunt si oameni care merita un dram de incredere ex : Oprescu cat a facut Oprescu in 2 ani nu au facut basescu si videanu in 10 =))) basescu luptandu-se cu cainii cainii iesind invingatori si videanu cu bordurile
Aceasta postare a fost editata de Ciuruit: 28 March 2011 - 04:31 PM
Scris 28 March 2011 - 04:06 PM
Ciuruit, la Mar 28 2011, 03:04 PM, a spus:
Care e legatura intre ce am spus eu si Basescu ?
Eu chiar astept cu nerabdare sa il alegeti inapoi pe Iliescu pentru primul mandat ... secolul asta
Sa vedeti atunci perestroica
Scris 28 March 2011 - 04:11 PM
Ciuruit, la Mar 28 2011, 04:04 PM, a spus:
E clar, esti PSD-ist.
Daca tot il slavesti atata pe Oprescu, e clar.
Oprescu fura de rupe, si nimeni nu vede.
Acum nu spun ca Videanu, era usa de biserrica, dar nu il mai scoate "sfant" pe Oprescu.
De la Videanu, macar au ramas bordurile, dar de la Oprescu, doar vopseaua aia de 13 mii pe asfalt.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Structura institutionala plsss help |
Kilkoana | 2 | 2.596 |
|
Referendum la Legea Capitalei. | Rusoiu | 8 | 2.873 |
|
Sistemul uninominal majoritar si efectele nefaste
Sistemul electoral uniniminal majoritar si efectele nefaste |