sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vaccin antistafilococic Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   LăutarulDinBeci 

• Problem, moderator ?
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-October 10

Scris 25 March 2011 - 04:46 PM

Salutare lume :headspin:
In urma cu 2 luni am fost la un medic dermatolog care, dupa ce mi-a 'analizat' acneea de pe fata, mi-a spus sa-mi fac niste analize la laborator .. urma sa mi se ia probe dintr-un cosulet, gat si nas .. rezultatul analizelor arata asa : in gat/nas totul ok insa se pare ca din acel cosulet s-a detectat prezenta unui stafilococ (auriu) . Am fost din nou la dermatalog iar acesta mi-a recomandat sa fac rost de acest vaccin antistafilococic cat de repede posibil .. mi s-a spus ca cei de la cantacuzino ar detine acest vaccin insa unii oameni mi-au spus fie ca aceasta farmacie nu mai exista, fie ca nu mai produc acest vaccin .. si totusi, am gasit vaccinul la o farmacie din apropriere la pretul de 250 lei .
Intrebarea mea este : exista vreo farmacie de unde sa pot comanda acest vaccin la un pret mai bun ?? Va rog sa postati doar daca credeti ca puteti sa ma ajutati, fara presupuneri :example:
0

#2 Utilizator offline   LăutarulDinBeci 

• Problem, moderator ?
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-October 10

Scris 11 May 2011 - 01:23 PM

Chiar nimeni nu stie ? :(
0

#3 Utilizator offline   2alexandra 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-September 11

Scris 08 September 2011 - 04:42 PM

Vezi postareaLăutarulDinBeci, la 25 March 2011 - 04:46 PM, a spus:

Salutare lume :headspin:
In urma cu 2 luni am fost la un medic dermatolog care, dupa ce mi-a 'analizat' acneea de pe fata, mi-a spus sa-mi fac niste analize la laborator .. urma sa mi se ia probe dintr-un cosulet, gat si nas .. rezultatul analizelor arata asa : in gat/nas totul ok insa se pare ca din acel cosulet s-a detectat prezenta unui stafilococ (auriu) . Am fost din nou la dermatalog iar acesta mi-a recomandat sa fac rost de acest vaccin antistafilococic cat de repede posibil .. mi s-a spus ca cei de la cantacuzino ar detine acest vaccin insa unii oameni mi-au spus fie ca aceasta farmacie nu mai exista, fie ca nu mai produc acest vaccin .. si totusi, am gasit vaccinul la o farmacie din apropriere la pretul de 250 lei .
Intrebarea mea este : exista vreo farmacie de unde sa pot comanda acest vaccin la un pret mai bun ?? Va rog sa postati doar daca credeti ca puteti sa ma ajutati, fara presupuneri :example:

BUNA
Acum 2 luni si eu m-am imogatit cu un stafilococ auriu si singura scapare este ascest vaccin antistafilococic facbricat de Cantacuzino , l-am cautat peste tot, si raspunsul afost ca nu se mai fabrica , momentan. Stie cineva unde pot gasi acest vaccin, va rog
0

#4 Utilizator offline   Vanillachocolate 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-November 11

Scris 08 November 2011 - 06:22 PM

http://nuvaccinurilo...it-virusul.html
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1