Nu pot sa conversez pe messenger. Nu apare nimic in casutele de dialog nici la mine si nici la cei cu care vorbesc. Am reinstalat messenger-ul si la fel se intampla. Ce sa fac?
Pagina 1 din 1
căsuţa messenger-nu se vede scrisul
Scris 23 March 2011 - 11:56 PM
Am păţit şi eu aşa în urmă cu mulţi ani de zile, când intram pe User room-uri, actualele Chat room-uri. Am primit acolo o "bombă", adică un virus, şi după o zi sau două, am observat că nu mai pot să vorbesc cu nimeni, pentru că orice scriam, nu se vedea, nici de mine nici de cel căruia îi scriam. Am reinstalat sistemul de operare şi totul a mers cum trebuie. Asta fă şi tu: reinstalează Windows, şi va funcţiona din nou şi messengerul !
Scris 09 May 2011 - 09:59 PM
Salut! Am o problema.Cand intru in yahoo messenger imi merge sa intru in el.Dar cand primesc un mesaj(sau trimit) eu nu pot vedea ce scrie(adika scrisul) si nu as vrea sa imi instalez windosu inapoi.Deci ce pot sa fac sa mearga.
Scris 10 May 2011 - 12:15 AM
Topice combinate.
Ai exact aceeaşi problemă ca şi iniţiatorul acestui subiect, şi pe care am avut-o şi eu. Ce am făcut ? Am reinstalat sistemul de operare. Altă scăpare nu există în cazul acestei situaţii.
.
wo_sind_eure_hande, la 09 May 2011 - 09:59 PM, a spus:
Cand intru in yahoo messenger imi merge sa intru in el.Dar cand primesc un mesaj(sau trimit) eu nu pot vedea ce scrie(adika scrisul) si nu as vrea sa imi instalez windosu inapoi.Deci ce pot sa fac sa mearga.
Ai exact aceeaşi problemă ca şi iniţiatorul acestui subiect, şi pe care am avut-o şi eu. Ce am făcut ? Am reinstalat sistemul de operare. Altă scăpare nu există în cazul acestei situaţii.
.
Scris 13 June 2011 - 11:27 AM
Am păţit şi eu acelaşi lucru dar mi-am reinstalat Yahoo Messenger, dacă nu merge ultima şansă este să reinstalati windows-ul.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Yahoo Messenger Beta | KeNeTix | 14 | 22.785 |
|
AIM
Foloseste cineva AIM? |
Monster Face | 0 | 1.100 |
|