sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pentru oamnenii cu suflet bun Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   DespaDaria 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-March 11

Scris 23 March 2011 - 06:33 PM

Sunt mamica unei fetite cu mari probleme de sanatate,nu stiu de ce viata a fost asa dura cu noi,dar nu ne dam batuti si incercam sa-i oferim Dariei o viata normal.
Pentru asta avem nevoie de ajutorul dumneavoastra!

La numai 1 an si 4 luni Daria:

* nu aude si ar avea nevoi de implant cohlear care costa 20 000 euro la o singura ureche
* nu isi tine capul,nu sta in fund pentru asta am avea nevoie de 3-4 sedinte pe an in Ucraina,iar pretul uneia ar fi de 3 700 euro.

Pentru orice ajutor, oricat de mic, va multumesc din suflet si va dorim sa nu va inbolnaviti niciodata.
Povestea noastra o gasiti la adresa www.despadaria.ro

Ajut-o pe Daria
www.despadaria.ro

Daca doriti sa o ajutati pe Daria …
CONT IN LEI

* IBAN: RO08INGB0000999902312277
* SWIFT: INGBROBU
* Banca: ING Romania, sucursala Calea Aradului, Timisoara
* Nume detinator: Despa Daria

CONT IN EURO

* IBAN: RO84BTRL03604201W63377XX
* SWIFT: BTRLRO22TMA
* Banca: Banca Transilvania, sucursala Calea Lugojului, Timisoara
* Nume detinator: Despa Ion

Din dorinta de a oferi posibilitatea donarii si persoanelor din afara tarii sau a persoanelor care doresc sa ne ajute fara a mai fi nevoie de a face un drum pana la banca, dorim sa va punem la dispozitia si optiunea donarii prin intermediul site-ului PayPal.

Puteti orice dona orice suma doriti, in EURO sau USD – nu uitati, orice ajutor ne este binevenit si foarte apreciat. Va multumim din suflet!

http://www.despadari...ii-prin-paypal/

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   DespaDaria 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-March 11

Scris 31 August 2011 - 11:50 AM

Daca fiecare dintre noi am face în fiecare zi câte o fapta buna, oricât de mica ar fi ea, atunci am traii cu totii într-o lume mult mai frumoasa.

Buna ziua,

Numele meu este Roxana si sunt din Timisoara.Sunt mamica unei fetite cu mari probleme de sanatate. Daria are 1 an si 9 luni si este bolnava de tetrapareza spastica ( nu sta in fund si nu merge) si hipoacuzie bilaterala profunda bilaterala (nu aude).
Problemele cu auzul s-au rezolvat cu ajutorul unui doctor cu suflet bun din Italia. Mai ramane problema tetraparezei care se poate ameliora sau chiar vindeca. Am fost de doua ori in acest an in Ucarina la recuperare, iar rezultatele au fost bune,dar trebuie sa continuam acest tratament o data la 3 luni. Costul acestui tratament de 2 saptamani este de 2085 euro fara cazare si transport. Mai multe detalii si documentele medicale le puteti gasi www.despadaria.ro
Va multumesc din inima si sper din tot sufletul ca ne puteti ajuta ca fetita noastra Daria sa se poata bucura de copilarie si asa pierduta.

Cu drag,
mama unui ingeras

Fisiere atasate

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic