Buna,tuturor!Deschid un topic nou pentru cei care au idee despre asa ceva.Ma gandeam zilele trecute la cei care traiesc in zone de razboi.La cum traiesc ei si la consecintele imediate ale situatiei respective.Ce se intampla cu orasele si satele bombardate?Banuiesc ca orice activitate e paralizata:scoli,magazine,telecomunicatii,fabrici,mijloace de transport etc.Cei de la sate banuiesc ca rezista mai mult timp inchisi in casele lor,datorita alimentelor neperisabile ,care in mod normal sunt mai bogate intr-o gospodarie rurala.Dar cei care sunt luati pe nepregatite si cei cei de la oras,de unde isi mai iau painea,medicamentele si cele indispensabile vietii?Ce se intampla cu ei daca razboiul dureaza cel putin cateva luni?
Pagina 1 din 1
Consecintele razboiului
Scris 22 March 2011 - 07:32 PM
Din pacate,vor avea foarte multe de indurat oamenii de acolo(de fapt,intreaga lume e intr-o situatie tare neplacuta din diverse cauze).Viata lor a fost data peste cap,probabil.
Nici nu stiu cum se descurca ei in asemenea imprejurari!Ce sa mai zicem?
Sa speram ca nu va dura cateva luni si ca se va incheia cat mai curand.
Scris 24 March 2011 - 01:30 AM
Culmea e ca ma gindeam sa deschid si eu un topic cu un astfel de subiect. Inainte sa il vad pe asta.
Razboiul este o regenerare. Oare?
Cei de la sat rezista daca au alimente. Mai au si natura salbatica.
Cei de la oras se bazeaza pe organizarea societatii, daca e.
Dar aceasta gindire panicarda e consecinta unei proaste conduceri a unei tari. Orice fel de razboi trebuie sa aiba o gindire anticipativa. Ceea ce nu e cazul acum.
Razboiul este o regenerare. Oare?
Dar aceasta gindire panicarda e consecinta unei proaste conduceri a unei tari. Orice fel de razboi trebuie sa aiba o gindire anticipativa. Ceea ce nu e cazul acum.
Scris 24 March 2011 - 01:37 PM
Ana1996, la Mar 22 2011, 07:32 PM, a spus:
Din pacate,vor avea foarte multe de indurat oamenii de acolo(de fapt,intreaga lume e intr-o situatie tare neplacuta din diverse cauze).Viata lor a fost data peste cap,probabil.

Nu stiu ce sa spun...Au fost deseori razboaie care au durat mult.Sa speram, totusi.Si sa speram ca nu se molipsesc si alte tari...
NASTYPRIMUL, la Mar 24 2011, 01:30 AM, a spus:
Da,ma gandeam si eu ca cei de la sate au mult mai multe sanse de supravietuire.Cei de la orase traiesc ca intr-o colivie,din care,uneori nu i se da voie sa iasa.Cat despre organizare..in timpul razboiului...mi-e teama ca functioneaza legea junglei,daca populatia e luata prin surprindere.Sunt tari care s-au razboit mai tot timpul si poate acolo sa fie organizarea mai buna.
Aceasta postare a fost editata de lorelai1907: 24 March 2011 - 01:41 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
|
absolutep0wer | 14 | 3.274 |
|
Superficialitate | Strut | 58 | 4.339 |