sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Adevarata Biblie! Revelatia lui Dumnezeu nealterata de oameni! Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 04 November 2011 - 08:32 AM

Vezi postareaSalvie, la 04 November 2011 - 08:27 AM, a spus:

constat ca acest cuvant *adevarat ma stanjeneste in continuare...adevarata biblie...hmmmm...
in fiecare om este o biblie, iar in el e cea adevarata pentru el...lasati falsurile si nu mai incercati sa ne duceti pe cai gresite..falsificarea documentelor e pedepsita de lege , profitorilor! :roll:

Eu as supralicita parafrazandu-L pe Isus :in fiecare om este "imparatia lui Dumnezeu" ; noi suntem si ingeri si demoni , noi ne-am creat divinitatea dupa chipul si asemanarea noastra
1

#62 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 04 November 2011 - 08:40 AM

Vezi postareaVEMANS, la 04 November 2011 - 08:32 AM, a spus:

Eu as supralicita parafrazandu-L pe Isus :in fiecare om este "imparatia lui Dumnezeu" ; noi suntem si ingeri si demoni , noi ne-am creat divinitatea dupa chipul si asemanarea noastra

pai eu cand zic ca raul suntem noi, vine hans si-mi zice ca eu nu sunt in stare sa fac rau ci vine diavolul si-mi face schite...pe naiba... :doh:

da dom'ne, cream din frica, slabiciune si alte motive pentru ca suntem niste slabi cu gura mare pana dam chix...si cand dam chix dam vina pe cel de sus...eu nu mai fac asa pentru ca am crescut mare si-mi asum toate efectele... :roll:

Aceasta postare a fost editata de Salvie: 04 November 2011 - 08:40 AM

0

#63 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 04 November 2011 - 08:47 AM

Vezi postareaSalvie, la 04 November 2011 - 08:40 AM, a spus:

pai eu cand zic ca raul suntem noi, vine hans si-mi zice ca eu nu sunt in stare sa fac rau ci vine diavolul si-mi face schite...pe naiba... :doh:

da dom'ne, cream din frica, slabiciune si alte motive pentru ca suntem niste slabi cu gura mare pana dam chix...si cand dam chix dam vina pe cel de sus...eu nu mai fac asa pentru ca am crescut mare si-mi asum toate efectele... :roll:

hans e om si el si ca atare supus greselilor , inclusiv cele de interpretare...
eu imi asum si defectele

Aceasta postare a fost editata de VEMANS: 04 November 2011 - 08:48 AM

0

#64 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 04 November 2011 - 08:52 AM

Vezi postareaVEMANS, la 04 November 2011 - 08:47 AM, a spus:

hans e om si el si ca atare supus greselilor , inclusiv cele de interpretare...

si eu la fel...de aceea il necajesc pe hans.. :o:

dar mai bine plec de la religie pentru ca imi cresc gradele la cazan...nu vreau sa fiu blestemata de toti biblio=tecarii :swoon:

defecte, efecte...constientizate si asumate nu mai e nevoie sa duci numele domnului in desert... :roll:

Aceasta postare a fost editata de Salvie: 04 November 2011 - 08:53 AM

0

#65 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 04 November 2011 - 12:03 PM

Vezi postareaMajer, la 04 November 2011 - 07:46 AM, a spus:

nota 10 Vemans.
Asa pentru ,,conosseurs '' :spiteful: cica Geneza ar fi scris-o Moise si face parte din Pentateuh ( cinci carti considerate de baza in iudaism :Geneza, Exodul, Leviticul, Numeri si Deuteronom ) E altii care zice ca tot Moise ar fi scris si cartea Iov . Da cin' dreaq ( doamne iarta-ma ) isi mai aduce aminte...
De preluat cre ca le-au preluat astia de la kgb si le-a modificat ei !

Ei, chiar si Moise, care apartinea altei Caste, numit Moshe(Mos) in ebraica , a preluat si el din alte "Carti ale Splendorii" "Carti ale Misterelor", Biblii Sfinte (Scripturi) ale popoarelor asa-zis "barbare", care aveau un cult puternic al Zeitei, al Soarelui- zeita, al unei Regine a Cerului, credinta prezenta la absolut toate popoarele asa-zis "pagane"-). Personaj mitic aproximat in jurul anilor 1230 i.e.n., in timpul lui Ramses II (1290-1226), moare si e inmormantat la Moab, nu intra in Palestina, dar despre slava lui citim : "si nu s-a mai sculat in Israel profet ca Moshe, pe care sa-l fi cunoscut Yahweh fata catre fata" (Deuteronomul XXXIV,10). Este firesc ceea ce aflam pentru ca, inaintea lui Moise(care a schimbat Legile care veneau dim Matriarhat- atribuind noi sensuri nu numai literelor, cat si grafiei, mai ales), Avraam (care si el inainte de Abram era Avram), patriarhul biblic isi schimba numele din Abram , la varsta de 99 de ani. Deci, mai inainte de-a deveni "parintele multimii", vorbise o limba unica adamica. Desigur, limba unica a primit cu timpul cuvinte straine si, sub influente straine, deformeaza unele cuvinte, astfel ca devine foarte greu sa se regaseasca cuvantul sau radacina lui originara, Aceasta ar explica, spune Socrate, tocmai de ce unele nume nu pot fi intelese (in sensul ca apartin altor culturi), fiindca originea lor era considerata "Barbara", "Pagana" si vechimea lor se pierde in timp. Faptul ca, in explicarea Kabbalei(care s-au ratacit tocmai pentru ca au preluat fara sa inteleaga aspectele principale) se arata ca in fiecare cuvant este o taina, este un alt mod de-a ascunde ca: "In fiecare cuvant e o taina- limba-mama". 8)

Aceasta postare a fost editata de LuciaD: 04 November 2011 - 12:04 PM

0

#66 Utilizator offline   Majer 

• Live together , die alone ...
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-March 09

Scris 04 November 2011 - 12:23 PM

noa bińe .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente BIBLIA VS CORAN * * * - -
Credeti ca Biblia se aseamana cu Coranul?
luckymen  1.078 72.466
Replici noi Raspandirea omului pe pamant din punct de vedere biblic
Biblia vorbeste doar de anumite civilizatii.
williamwallace  11 1.857
Hot Topic (New) Atasamente Despre... mar si pacatul pri...mar
cine ma poate lamuri?
octav.c  152 13.156
Poll (No New) Chestionar:    Barabas se numea pe numele sau mic Isus.
Teologul Cristian Badilita socheaza din nou.
Burel001  69 11.690
Replici noi Matei 7:12 CavalerulJedi  9 653