ma doare dragoste
Scris 23 January 2006 - 10:12 AM
Scris 23 January 2006 - 10:15 AM
adevarul, la Jan 23 2006, 12:12 PM, a spus:
Are pe altcineva?....ori ii baga cineva prostii in cap?....sau ti-a reprosat vreodata ceva?
Scris 23 January 2006 - 10:36 AM
!
e adevarat ca sunt cam insistent, dar nu e asta [p, si mia mai zis ca sensibil si se sperie! ppoate ar fi bine sa fiu mai rece? sau mai indiferent in sine mea? ceva nu e in regul adr se poate re[para cred , de asat vreau sa discut de aceaasta problema! mai ajuta mult
Scris 23 January 2006 - 10:38 AM
adevarul, la Jan 23 2006, 12:30 PM, a spus:
!
Decizia trebuie sa o ia ea cu privire la despartirea.Intreab-o daca ea este multumita cu tine,daca se simte implinita,daca are ceva sa-ti reproseze,ce ar avea parintii ei cu tine sau prietena .....ce nu le convine,afla mai intai de ce sunt ei nemultumiti,poate au parere gresita despre tine,poate poti schimba aceste pareri
Scris 23 January 2006 - 09:12 PM
Scris 24 January 2006 - 12:03 AM
eu iam respectat ce a cerut... asa ca am sa nu mai vb cu ea o [per mica dar e un dar ! vine sf alentin am sanse? apro[po iam zis ca ter sa vb cu face 2 face aceste lucruri si mia zis ca nu [pote sa le zica face 2 face ca nu poate
dak are prieteni care o vrea cu mine e bine? iam zis ca astept sa vine la mine iar si sa revina la normal si mia zis ca doreste asata din inima! dar cuvantul care la zis mereu a fost iubi sa speram
[sper ca sf valentin sa fie cu mine si cu totzi care au probleme de iubire! nu are treaba [prieteni! are ea ceva dar nus ce si inca ceva, sunt primul iubit care la iubit prima realatie de durata lunga! mmmmmmmm asa de mult sper
Scris 24 January 2006 - 09:09 AM
Daca te iubeste cu adevarat, se va intoarce.
Daca nu, relatia voastra nu are niciun sens!
Scris 24 January 2006 - 10:20 AM
Scris 24 January 2006 - 10:59 AM
adevarul, la Jan 24 2006, 12:03 AM, a spus:
eu iam respectat ce a cerut... asa ca am sa nu mai vb cu ea o [per mica dar e un dar ! vine sf alentin am sanse? apro[po iam zis ca ter sa vb cu face 2 face aceste lucruri si mia zis ca nu [pote sa le zica face 2 face ca nu poate
dak are prieteni care o vrea cu mine e bine? iam zis ca astept sa vine la mine iar si sa revina la normal si mia zis ca doreste asata din inima! dar cuvantul care la zis mereu a fost iubi sa speram
[sper ca sf valentin sa fie cu mine si cu totzi care au probleme de iubire! nu are treaba [prieteni! are ea ceva dar nus ce si inca ceva, sunt primul iubit care la iubit prima realatie de durata lunga! mmmmmmmm asa de mult sper
Deja ma doare capul.....
Lasa-o o perioada singura si vezi cum va reactiona.
Daca intr-adevar are ceva pt tine te va cauta cu siguranta.
Daca nu impaca-te cu ideea si cauta-ti un suflet pereche care intr-adevar sa te iubeasca.
Scris 24 January 2006 - 11:34 AM
mirela83, la Jan 24 2006, 10:20 AM, a spus:
asa e, parerea mea... poate nu s-a intamplat inca nimic cu acel altcineva, dar e foarte posibil ca ea sa simta destul de mult pt el..
nu vreau sa te descurajez, dar uneori fetele manifesta astfel de "simptome" in situatii din astea
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
iubesc un barbat casatorit | pisic | 124 | 28.490 |
|
un sfat!
greseala sau pur si simplu normalitate? |
lorelai1907 | 29 | 8.084 |
|
Sexul face si desface!