Dor de fosta Dorul care doare...
Scris 20 March 2011 - 11:52 PM
De ce atat de mica... poate remisciente adolescentine, cand am dat-o in bara cu o alta fata, am incercat sa retraiesc momentul fara sa mai gresesc de aceasta data, poate ideea de a o creste... + ca fata arata mult mai matura decat scria in buletin.
De la ce ne certam: in general de la modul in care imi vorbea si in care se comporta. De asemenea ma acuza de aroganta si de faptul ca ma cred prea bun.
Dupa despartire, cam in 3 zile am gasit o alta fata. Fata are 23 de ani, arata bine, si pot sa zic ca in doua luni de cand suntem impreuna s-a purtat ireprosabil...dar, imi este dor de pustoaica, ma mistuie, am momente in care simt ca ma sufoc cand ma gandesc la ea, la ce a fost intre noi. Melodii pe care le ascultam impreuna, locuri in care am fost impreuna...
De fapt aceasta este si problema, dorul foarte mare de fosta prietena.
Scris 21 March 2011 - 12:03 AM
Nu e vorba de nr de ani care vă distanţează, dacă era să vă întâlniţi când ea avea 24 şi tu 32, într-un an, doi, vă ura lumea casă de piatră.
Sfatul meu e să o laşi acum să-şi trăiască adolescenţa, dacă tu nu poţi ţine pasul cu ea şi ai alte aşteptări. Cu timpul o să se estompeze dorul ăsta, chiar dacă o să-ţi rămână în suflet pe un piedestal.
Dacă e să fiţi împreună, o să vă reîntâlniţi într-un moment mai potrivit pentru viaţa voastră împreună.
Până una alta, încearcă să nu-ţi baţi joc de sentimentele tipei care este lângă tine. Dacă nu eşti în stare s-o uiţi acum pe "puştoaică", las-o în pace pe actuala.
Peseu: faptul că te referi la fosta cu "puştoaica" poate e un semn de întrebare la adresa relaţiei voastre
Scris 21 March 2011 - 03:01 AM
Ishido, la Mar 20 2011, 11:52 PM, a spus:
Poate are dreptate si asa esti. Te-ai gandit la asta ?
Si pe actuala, nu cred ca o iubesti, asta fiindca ai intalnit-o la 3 zile dupa ce ai terminat cu pustoaica, si acum sunteti si impreuna.
Deci nici pe pustoiaca, nu o iubeai.
Intr-un final, poate chiar avea dreptate cu ceea ce iti spunea.
Scris 21 March 2011 - 06:20 PM
Dani Quinn, la Mar 21 2011, 12:03 AM, a spus:
Nu e vorba de nr de ani care vă distanţează, dacă era să vă întâlniţi când ea avea 24 şi tu 32, într-un an, doi, vă ura lumea casă de piatră.
Sfatul meu e să o laşi acum să-şi trăiască adolescenţa, dacă tu nu poţi ţine pasul cu ea şi ai alte aşteptări. Cu timpul o să se estompeze dorul ăsta, chiar dacă o să-ţi rămână în suflet pe un piedestal.
Dacă e să fiţi împreună, o să vă reîntâlniţi într-un moment mai potrivit pentru viaţa voastră împreună.
Până una alta, încearcă să nu-ţi baţi joc de sentimentele tipei care este lângă tine. Dacă nu eşti în stare s-o uiţi acum pe "puştoaică", las-o în pace pe actuala.
Peseu: faptul că te referi la fosta cu "puştoaica" poate e un semn de întrebare la adresa relaţiei voastre
Are imediat 18... eu 25, nu ca ar conta foarte mult
Destinul pana la urma si-l mai face si omul cu mana lui... imi pare rau de fata care este langa mine. E o fata deosebita. nu stiu ce va fi maine, deocamdata doar ma intreb daca are sens sa incerc sa vad daca mai exista sperante pentru o relatie care a fost pasionala, tumultoasa cu doi oameni extrem de diferiti si totusi foarte asemanatori.
In privinta "pustoaicei". la cei 17 ani este matura, a avut grija viata de asta.
Citeaza
Si pe actuala, nu cred ca o iubesti, asta fiindca ai intalnit-o la 3 zile dupa ce ai terminat cu pustoaica, si acum sunteti si impreuna.
Deci nici pe pustoiaca, nu o iubeai.
Intr-un final, poate chiar avea dreptate cu ceea ce iti spunea.
Poate are dreptate. Pe actuala nu o iubesc, dar o respect pentru ceea ce este... pe fosta, am iubit-o mult, cum nu credeam ca se poate. Si ea m-a iubit, iubirea poate dispare in timp si este pacat, dar asa este omul. Faptul ca acum sunt cu altcineva, am ales calea gresita, dar care era mai simpla la momentul respectiv, aceea de a fi cu cineva pentru a creste stima de sine si a-ti dovedi ca esti capabil, ca poti, ca nu e vina ta ca nu a mers...desi esti constient ca o relatie se termina(desi la modul afectiv relatia nu s-a terminat) din vina ambilor parteneri si a diferentelor dintre ei.
Aceasta postare a fost editata de Ishido: 21 March 2011 - 06:30 PM
Scris 23 March 2011 - 07:22 AM
Scris 23 March 2011 - 07:33 AM
timpul le vindeca pe toate, toti am trait candva in viata un moment de genu '' nu reusesc s-o/ sa-l uit''...si ete ca reusim
Scris 23 March 2011 - 05:11 PM
Athmy, la Mar 23 2011, 07:22 AM, a spus:
corect !
Scris 23 March 2011 - 05:17 PM
Ishido, la Mar 21 2011, 06:20 PM, a spus:
Destinul pana la urma si-l mai face si omul cu mana lui... imi pare rau de fata care este langa mine. E o fata deosebita. nu stiu ce va fi maine, deocamdata doar ma intreb daca are sens sa incerc sa vad daca mai exista sperante pentru o relatie care a fost pasionala, tumultoasa cu doi oameni extrem de diferiti si totusi foarte asemanatori.
In privinta "pustoaicei". la cei 17 ani este matura, a avut grija viata de asta.
Ştiu că uneori viaţa "are grijă" să fii mai matur decât ţi-e vârsta, mai mult decât îţi poţi imagina. Dar tot nu schimbă datele problemei. De cele mai multe ori, o relaţie pasională, tumultuoasă, aşa cum spui tu, e bună atât cât e tumultuoasă..după ce dispare flacăra aia intensă, o să ajungeţi să vă vedeţi defectele, care brusc o să pară de nesuportat. Tocmai asta e şi frumuseţea relaţiilor de genul ăsta: e acum, o trăieşti la maxim, apoi trece şi.. îţi rămâne toată viaţa o amintire plăcută. Cea mai mare greşeală e să mergi în continuare în căutarea unei relaţii de acelaşi tip.. încercând să găseşti ceea ce cauţi, nu reuşeşti să vezi ce ai deja.
E în totalitate decizia ta, însă ar trebui să te gândeşti bine înainte de a face următorul pas.
Am totuşi, o întrebare. A doua oară de ce v-aţi despărţit?
Aceasta postare a fost editata de Dani Quinn: 23 March 2011 - 05:18 PM
Scris 23 March 2011 - 05:39 PM
Morticia_, la Mar 23 2011, 07:33 AM, a spus:
Aoleooo Morty,
Cat despre MTv sau Bravo, le-au preschimbat cu Taraf tv si Click.
Doar sexul este de actualitate si primordial, din ce ai enumerat tu. Iar pedofil este, daca fata era pana in 14 ani.
Se vede ca esti rupta de realitatea de aici, cel putin intr-un mod relativ.
Morticia_, la Mar 23 2011, 07:33 AM, a spus:
Eu nu am uitat!
Scris 05 April 2011 - 07:16 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mai merita incercat? |
Malkia | 61 | 11.790 |
|
Fata e timida si ma evita | Eddy80 | 98 | 7.250 |