sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ai intrebari ? Yahoo iti ofera raspunsuri ! Yahoo Answers Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 23 January 2006 - 01:43 AM

De curand am descoperit o rubrica extrem de interesanta in cadrul site-ului Yahoo!, de care nu am stiut pana acum si care mi s-a parut foarte interesanta . Cu siguranta ca multi veti gasi folositoare aceasta sectiune relativ noua , intitulata YAHOO ANSWERS .

Cum functioneaza ? Pui o intrebare (selectezi si domeniul din care face parte intrebarea) si un alt utilizator iti va raspunde - in multe cazuri extrem de repede, eu am primit doua raspunsuri in 10 minute) . Dat fiind faptul ca Yahoo e vizitat de milioane de persoane zilnic, sunt mari sanse ca intrebarea ta sa isi gaseasca in scurt timp sfatul, sau raspunsul potrivit. Regulamentul complet al Yahoo!Answers poate fi gasit pe site . Principalele conditii ? Sa ai un cont de yahoo si , desigur, sa cunosti putina engleza...

Yahoo!Answers poate fi accesat la adresa http://answers.yahoo.com/ . Sper sa va fie de folos!
0

#2 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 25 January 2006 - 04:47 AM

am vazut si eu dar ce mi s'a parut interesant , odata ce persoana gaseste un raspuns satisfacator se inchide optiunea de a raspunde...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Internet Explorer 7
beta 1 for XP SP2
Lucky Luke  0 4.353
Replici noi Legislatia site-urilor si obligatiile administratorului SK  4 7.769