sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sprancene unite... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Shin 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 22 January 2006 - 06:41 PM

Salutari,

Am urmatoarea problema. Am sprancenele unite intre ele.... deasupra nasului avand par, din cauza caruia pare ca am o singura spranceana cat fruntea :lol: Sunt o persoana care mult timp , nu am dat atentie la felul cum arat, fiind prea ocupat cu serviciul si alte probleme. Intreabarea mea este... ce fac in aceasta situatie ? E normal ca si barbatii sa foloseasca o penseta ca femeile ? Sunt alte modalitati care le folosesc barbatii sau nu e normal sa umblu la acea zona.

Orice ajutor e apreciat
0

#2 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 22 January 2006 - 07:02 PM

Daca pe tine sau pe partenera ta va deranjeaza nu e nimic ciudat ca un barbat sa umble la acea zona. Dar nu te apuca singurel; cere ajutorul cuiva care se pricepe.

#3 Utilizator offline   Shin 

• Boboc
  • Pip

Scris 23 January 2006 - 03:13 PM

Vezi postareaariana2006, la Jan 22 2006, 07:02 PM, a spus:

Daca pe tine sau pe partenera ta va deranjeaza nu e nimic ciudat ca un barbat sa umble la acea zona. Dar nu te apuca singurel; cere ajutorul cuiva care se pricepe.

Cam asta incercam pe forum... sau macar sa stiu daca sa continui cu cineva avizat. App... cine ar fi avisat ? De obicei clinicile de frumusete sunt mai pt femei.
0

#4 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 24 January 2006 - 07:19 PM

eu il pensez pe prietenul meu..nu e m,are lucru mai ales ca e intre sprincene..nu ca la femei sa le dai forma..sunt si cabinete care primesc si barbati :jester:
0

#5 Utilizator offline   Shin 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 January 2006 - 12:35 AM

Si daca incep cu pensarea... nu o sa inceapa sa creasca din ce in ce mai des ? Este ca atunci cand te razi ?
0

#6 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 25 January 2006 - 04:02 AM

Vezi postareaShin, la Jan 24 2006, 02:35 PM, a spus:

Si daca incep cu pensarea... nu o sa inceapa sa creasca din ce in ce mai des ? Este ca atunci cand te razi ?

parul creste de la sine in diferite etape..... nu are nimic a face cu rasul, epilatul, chiar si laserul "permanent"
sotul meu avea putin par pe corp cind ne'am casatorit.... acum arata ca o "maimuta".... si nu s'a ras deloc pe corp..... explica asta daca poti..... pe cind eu ma rad pe picioare din clasa a-V-a... si parul arata la fel.... deci odata ce ai inceput cu o metoda de "intretinere" trebui sa o continui ca sa arate ok, in cazul tau as merge la un cabinet unde iti poti face sprincenele cu ceara.... ca sa iti dea o forma simetrica... si dupa aceeia poti sa te "mentii" cu penseta... ori poti merge mereu la cabinet.... eu imi tin sprincenele in forma cu pensatul care jumulesc mereu firele cind cresc si se vad.... nu astept ptr. o saptamina ori doua.. etc., mult succes in cazul tau
0

#7 Utilizator offline   aiCuraj 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-September 05

Scris 25 January 2006 - 07:38 AM

Vezi postareafire, la Jan 25 2006, 04:02 AM, a spus:

parul creste de la sine in diferite etape..... nu are nimic a face cu rasul, epilatul, chiar si laserul "permanent"
sotul meu avea putin par pe corp cind ne'am casatorit.... acum arata ca o "maimuta".... si nu s'a ras deloc pe corp..... explica asta daca poti..... pe cind eu ma rad pe picioare din clasa a-V-a... si parul arata la fel.... deci odata ce ai inceput cu o metoda de "intretinere" trebui sa o continui ca sa arate ok, in cazul tau as merge la un cabinet unde iti poti face sprincenele cu ceara.... ca sa iti dea o forma simetrica... si dupa aceeia poti sa te "mentii" cu penseta... ori poti merge mereu la cabinet.... eu imi tin sprincenele in forma cu pensatul care jumulesc mereu firele cind cresc si se vad.... nu astept ptr. o saptamina ori doua.. etc., mult succes in cazul tau

subscriu...,mi se pare cel mai indicat sa mergi la un cabinet..si sa iti epileze sprancelene cu ceara,sincer eu nu am aceasta "problema"(.sa zicem,desi nu pt toti reprezinta o problema) ,dar am prieteni care procedeaza la fel...sau care isi penseaza sprancenele chair daca nu sunt unite..ci doar pt a le da o forma anume,si de asemena cunosc multi care merg si se epileaza pe tot corpul,deja nu mai e mare lucru daca vezi un barbat care merge la epilat;ca urmare daca doresti sa te epilezi te-as sfatui acelas lucru ca si fire
0

#8 Utilizator offline   LIVEASAHB 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 27-March 06

Scris 22 April 2006 - 03:53 PM

Vezi postareaaiCuraj, la Jan 25 2006, 08:38 AM, a spus:

subscriu...,mi se pare cel mai indicat sa mergi la un cabinet..si sa iti epileze sprancelene cu ceara,sincer eu nu am aceasta "problema"(.sa zicem,desi nu pt toti reprezinta o problema) ,dar am prieteni care procedeaza la fel...sau care isi penseaza sprancenele chair daca nu sunt unite..ci doar pt a le da o forma anume,si de asemena cunosc multi care merg si se epileaza pe tot corpul,deja nu mai e mare lucru daca vezi un barbat care merge la epilat;ca urmare daca doresti sa te epilezi te-as sfatui acelas lucru ca si fire

Greseala mai mare nici ca ai putea face ! Sper ca nu ai facut deja acest lucru...
0

#9 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 25 April 2006 - 03:27 PM

Vezi postareaShin, la Jan 23 2006, 04:13 PM, a spus:

Cam asta incercam pe forum... sau macar sa stiu daca sa continui cu cineva avizat. App... cine ar fi avisat ? De obicei clinicile de frumusete sunt mai pt femei.

E foarte usor de rezolvat problema. Ai nevoie de o penseta si de cineva care se pricepe (asta in caz ca nu te pricepi tu). Poate fi oricine:sotia, o prietena, etc. :stars:
0

#10 Utilizator offline   symona 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 24 September 2006 - 10:28 PM

cea mai buna metoda este cea prin pensare deoarece parul este luat din radacina si dupa mai mult timp chiar se rareste.pensarea trebuie sa fie naturala si apropo nu numai sprancenele se pot pensa :crazy:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse