Dupa cum vedeti este un model cu caracteristici bune, dar
Am luat negatura cu cei de la emag si i-am anuntat ca in fac retur, ca se incadra in cele 30 de zile de la cumparare. Dar ce sa vezi, mi-au spus ca nu pot face retur decat daca pachetul a fost nedesfacut!!!!!
Pai ala nu mai e retur, nu?
Cum depasisem cele 10 zile in care puteam face retur conform legii, nu am avut ce sa fac si, dupa multe injuraturi - care sper sa le fi umplut frigiderul nesimtitilor de la emag, l-am trimis in service.
Dupa 3 saptamani de asteptare, in care sunam inutil sa ma interez de laptopul meu, imi soseste inapoi, ca fiind rezolvata problema.
si il deschid si bucuros incep se butonez. si, se restarteaza iar, dar dupa vreo 3 minute de la deschidere
Imi venea sa ma urc in tren si sa marg la emag sa le dau cu el in cap.
Sun iar la service (imi raspunde in final cineva, dupaq vreo 10 apeluri disperate) si le expun problema. Ce raspuns credeti ca-mi da: Daca tehnicienii din service spun ca problema este rezolvata, insemna ca este!!!!!!!
Va dati seama ca am facut spumele marii
Adica nu conta ca mie mi se restarta laptopul masii, el de fapt nu se restarteaza, ca asa spun tehnicienii.
Si i-am bagat o injuratura olteneasca, am facut sesizare la OPC si mi-am reparat singur laptopul la o cunostinta.
Cine mai cumpara de la emag, si pateste ca mine, sa fie avertizat.
Sunt o firma de c.a.cat!
Contact
Facebook
Twitter
RSS