sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

voi de unde ati cumparat telefonul HTC Desire HD? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   conte3103 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-April 09

Scris 15 March 2011 - 09:51 AM

salut! as vrea sa va intreb: de unde v'ati achizitionat telefonul htc desire hd? intreb pentru ca intentionez sa'mi cumpar si eu unul zilele acestea.
am vazut ca la dealerii mari (nu stiu daca am voie sa dau nume...) este la un pret de peste 450 de euro la liber, in timp ce la alte magazine online l'am gasit mai ieftin cu aproape 100 de euro.
de unde diferenta aceasta de pret? oare cele mai ieftine nu sunt originale?
cum imi pot da seama daca este fake sau original? (ce contine cutia, cum este cu garantia, la ce ar trebui sa ma uit mai intai ca sa nu'mi iau vreo teapa?)
ii rog in special pe posesorii de htc desire hd sa'mi raspunda... sa'mi spuna cum au procedat ei.
multumesc!
0

#2 Utilizator offline   conte3103 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-April 09

Scris 24 March 2011 - 11:38 AM

vad ca nimeni n'a mai avut "curajul" sa scrie... sau, poate, nu sunt prea multi posesori de DHD pe aici, pe forum? :salut:
oricum, ieri mi'am cumparat "bijuteria"... si ca sa fiu on-topic: de pe thephone[dot]ro, si am dat 1649 lei.
mi s'au parut cei mai seriosi, dupa ce am studiat piata online, au oferit garantie de la producator, iar telefonul era in cutie, sigilat, si l'au desfacut in fata mea.
un minus a fost domnisoara vanzatoare, care era cam intepata si cam nerabdatoare sa mi'l vanda si sa scape de mine :unknw: , desi eu am vrut sa'l testez putin inainte sa le dau banii (nu vi se pare normal?)
deocamdata sunt superincantat de telefon, doar ca nu prea am apucat sa'l studiez prea mult, ca s'a descarcat bateria si acum este pus la "formatat".
revin cu vesti pe forum.
numai bine!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi CUMPRA N73 URGENT !
CUMPRA N73 URGENT !!!!!!!!!!&#