Robert477, la 14 March 2011 - 11:23 AM, a spus:
Cineva imi spunea cu ceva vreme in urma ca intr-un apartament nu se mai poarta bibliotecile cu carti. Am ramas putin dezamagit de aceasta vorba. Voi ce parere aveti?
Sa stii ca am auzit si eu de notiunea cu biblioteca "la moda". O fi fost vreo perioada in care unii oameni alcatuiau biblioteca pentru ca asa era trend-ul si se mandreau cand le calca cineva pragul si vedeau ditamai dulapul plin de carti din perete in perete. Asa era si cu bibelourile si vitrinele pline de cristal si sticle de bauturi straine, baute si umplute cu apa colorata.
Citeaza
Ce carti aveti in bibliotecile personale? Va mandriti cu ele? Cam de cand v-ati cumparat ultimele 10 carti din biblioteca?
Multe de tot felul. Nuvele, biografii, carti de specialitate...intre mine si sotul cred ca s-au strans vreo 800.
Nu sunt obiecte de mandrie ci pur si simplu sunt un interes si hobby. Biblioteca noastra e o incapere separata nu in sufragerie in vazul lumii, ca doar nu le afisez in vitrina sa vada lumea cate carti am eu sau ce literara sunt.
Acum vreo luna am cumparat vreo 5.
Aceasta postare a fost editata de Despicable Me: 27 August 2011 - 10:37 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS