Sunt barbati mai sensibili decat femeile? discutii libere
Scris 02 February 2006 - 03:03 PM
Da!Am frate si multi prieteni cu care vorbesc..si ei sunt mai sensibili...desi se dau tari..
fostu` meu prieten ne`a spus ca a plans la titanic
Scris 02 February 2006 - 03:34 PM
ramonik_a, la Feb 2 2006, 03:03 PM, a spus:
Da!Am frate si multi prieteni cu care vorbesc..si ei sunt mai sensibili...desi se dau tari..

Noi ne descarcam imediat plangand,dar ei......eu cred ca ei sufera mai mult,afiseaza o atitudine de barbat puternic,dar in sufletul lor este o batalie crancena.
Pana la urma ar fi chiar aiurea sa vezi barbati plangand.
Scris 02 February 2006 - 06:20 PM
Eu zic ca exista barbati mai sensibili decat femeile!!Pt ca si eu sunt sensibil si pun totul la suflet!!De multe ori am incercat sa fiu mai indiferent dar nu pot si asta demonstreaza ca sunt o pers destul de slaba!!
Aceasta postare a fost editata de cristy_05: 02 February 2006 - 06:22 PM
Scris 08 February 2006 - 11:58 PM
Da! Cand un barbat este sensibil, este cu siguranta mai sensibil decat femeia! Din fericire am intalnit astfel de barbati si pot spune ca atunci cand iubesc cu adevarat o femeie, sunt extrem de sensibili! Nu generalizam, dar exista si barbati mai sensibili decat femeile, asa ca daca ii intalniti, dragele mele, pretuiti-i si nu ii raniti, pentru ca merita tot ce e mai bun pe lume!
Scris 09 February 2006 - 12:33 AM
E normal sa existe unul mai altfel decat celalalt ... (discutii la mijo
) fie ei, personajele barbatul si Femeia., cainele si pisica, oala si tigaia ...
Fetele...:|
Fetele...:|
Scris 09 February 2006 - 01:09 AM
Am ajuns la concluzia ca in cele mai multe cazuri barbatii sunt mult mai profunzi in dragoste,ei par mai duri,nu-si arata sentimentele atat de usor,noi ne descarcam imediat plangand.Voi ce ziceti,sunt ei mai sensibili decat noi?
...NIMIC MAI CORECT! Macar aici, pe internet, sa las si eu orgoliile deoparte si sa recunosc ca atat eu, cat si mare parte din ceilaltzi barbatzi SUNTEM MAI SENSIBILI DECAT FEMEILE...deja nu mai nici o rushine si tinde sa devina o mandrie...Si aici va intrecem, na ce zicetzi?
...NIMIC MAI CORECT! Macar aici, pe internet, sa las si eu orgoliile deoparte si sa recunosc ca atat eu, cat si mare parte din ceilaltzi barbatzi SUNTEM MAI SENSIBILI DECAT FEMEILE...deja nu mai nici o rushine si tinde sa devina o mandrie...Si aici va intrecem, na ce zicetzi?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
A letter to myself
te-ai gandit vreodata sa-ti trimiti o scrisoare? |
**Alex** | 29 | 6.697 |
|
care imi explica si mie de ce nu pot sa ma masturbez prea mult? | yonu | 58 | 55.801 |
|
Masturbation...
cat de des e considerat acceptabil...si e la fel pentru fete/baieti? |
Ramona_l_h | 113 | 28.453 |
|
blonda..... | peter bahuczki | 19 | 4.122 |
|
prietena mea
ajutor!!!!!!!!!! |
oktavianser | 129 | 14.106 |
Contact
Facebook