Sunt barbati mai sensibili decat femeile? discutii libere
Scris 22 January 2006 - 11:55 AM
Am ajuns la concluzia ca in cele mai multe cazuri barbatii sunt mult mai profunzi in dragoste,ei par mai duri,nu-si arata sentimentele atat de usor,noi ne descarcam imediat plangand.Voi ce ziceti,sunt ei mai sensibili decat noi?
Scris 22 January 2006 - 12:18 PM
niet,nu cred
oricum e aiurea sa generalizam, da nu suntem de neinlocuit
oricum e aiurea sa generalizam, da nu suntem de neinlocuit
Scris 22 January 2006 - 12:36 PM
mirela83, la Jan 22 2006, 02:25 PM, a spus:
Am ajuns la concluzia ca in cele mai multe cazuri barbatii sunt mult mai profunzi in dragoste,ei par mai duri,nu-si arata sentimentele atat de usor,noi ne descarcam imediat plangand.Voi ce ziceti,sunt ei mai sensibili decat noi? 
Eu ma descarc lovind
Scris 22 January 2006 - 06:26 PM
Din cate am observat eu, da, sunt mult mai sensibili. Diferenta dintre femei si barbati e ca femeile au impresia ca sexul le face de la sine fiinte sensibile si ca sunt oarecum indreptatite sa faca pe victimile. Barbatii, de regula, sunt duri... nu doar par... dar eu nu-si vor arata aceasta fata in fata unei femei in care nu au incredere ca vor aprecia ce au ei de oferit.
Scris 23 January 2006 - 11:40 AM
nightwish, la Jan 22 2006, 08:26 PM, a spus:
Din cate am observat eu, da, sunt mult mai sensibili. Diferenta dintre femei si barbati e ca femeile au impresia ca sexul le face de la sine fiinte sensibile si ca sunt oarecum indreptatite sa faca pe victimile. Barbatii, de regula, sunt duri... nu doar par... dar eu nu-si vor arata aceasta fata in fata unei femei in care nu au incredere ca vor aprecia ce au ei de oferit.
Nu generalizez,dar sunt unii care cred ca daca isi arata sentimentele devin vulnerabili....ei sufera in adancul inimii,nu pot plange asa usor ca noi.
Scris 02 February 2006 - 10:19 AM
Nu cred ca barbatii sunt mai sensibili decat femeile...si in plus,fiecare om isi exprima sensibilitatea intr-un anumit mod....barbatii si femeile sunt facuti deopotriva din acelasi aluat estetic,sensibilitatea vine din suflet ....la fel si lacrimile....
Dar,asa cum a spus cineva mai sus,si bine a zis-o,suntem de neinlocuit...
Dar,asa cum a spus cineva mai sus,si bine a zis-o,suntem de neinlocuit...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cum sa imi revin dupa o dragoste | bogdanel!!!boghy | 28 | 10.758 |
|
nu pot juca jocuri 3D ,direct x9c imi spune ca :accelerator 3d nu este disponibil | i.daniel.c | 6 | 17.471 |
|
Care sunt cele mai bune metode pentru a cuceri o fata?
I need some ideeas!!!:)) |
Rebel XP | 15 | 11.593 |
|
dilema mea sentimentala
Sheevosinceritate |
Sicilia | 169 | 8.723 |
|
Atitudinea
Ce atrage la o femeie : frumusetea sau atitudinea ? |
Maàt | 128 | 13.556 |
Contact
Facebook