sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ciudatenii-kasperky respinge ce nu vede comodo? ce sa pun din astea? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   rebelfire 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-July 08

Scris 13 March 2011 - 02:42 PM

Ceva ciudat..ieri, am avut 2 atackuri network si fiind totusi instalat Comodo cu prodefence , a sarit kasperskyor fi scanari pe retea? ..asta ma cam ingrijoreaza vis-a vis de comodo voi ce spuneti?.Cer un sfat deoarece vreau sa instalez ceva HIPS si behaviour blocker- m-am saturat de scanari dupa ce m-am infectat la inceputul asta de an de vreo 3-4 ori printre care un virus de boot. si stiu mai de mult niste solutii dar nu le-am testat, acestea ar fi :
1) Mamutu behaviour blocker deci bazat pe o lista predefinita inteleg ? de la Emsisoft care dupa parerea mea e f bun, produsul lor are 2 motoare de scanare si peste 6 milioane semnaturi 2) Defense wall Hips daca prind o promotie.3) Spyware terminator are HIPS si protectie reala, dar ce credeti de firma producatoare?e cam controversta..sau.. Bullguard care e laudat in teste dar care mie cand am vrut sa-l instalez mi-a taiat leg la net..si l-am dat jos imediat..
O parere baietii care au incercat solutiile astea..care e mai buna?
Mersi mult si frumos
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Un nou virus infeacteza PC-urile roportal  4 10.562
Replici noi Nu pot sa ies pe net
Nu-mi acceseaza netul nici pe mozilla nici pe explorer
walenty  4 1.816
Replici noi system cleaner 5.86
ajutati'ma, va rog
Ravl  14 3.381
Replici noi Ce firewall considerati bun?
ce ati instala pt protectia PC-ului vostru ??
Ronky  4 1.478
Replici noi internet sandu_radu  1 4.398