Salut! Am o problema cu pc-ul. Am incercat sa instalez windows xp si mi-lm lua cu greu in bios se bloca dupa ce incarca componentele. Pana la urma a mers faza cu bios-ul. S-a restartat, s-a incarcat si s-a apucat de instalat windows-ul. Se incarca cateva minute iar dupa pur si simplu mi se inchide pc-ul de tot. Nu pot sa imi dau seama de la ce e.... Ma puteti ajuta?
Pagina 1 din 1
Mi se inchide calculatorul
Scris 18 March 2011 - 04:33 PM
ce componente ai in PC? Este posibil sa ai resurse insuficiente pt XP?
Scris 18 March 2011 - 11:52 PM
Inainte a avut am avut tot XP. A mers bine. La un momendat nu a mers si am fost nevoit sa instalez din nou. Dar uite ca mi-a facut figura asta care e foarte naspa. Am auzit ca e posibil sa fie din cauza componentelor, dar nu prea cred.
Scris 24 March 2011 - 05:34 PM
salut.
in mod sigur ai ceva probleme in ceea ce priveste una sau mai multe componente. incearca un reset de BIOS si apoi daca nu merge testeaza componentele in urmatoarea ordine:
1. SURSA DE TENSIUNE - e posibil sa fie obosita si sa nu iti alimenteze corespunzator o alta componenta.
2. MEMORIA RAM - e posibil sa ai unele locatii de memorie busite. Atunci cand ele sunt incercate, computerul se blocheaza.
3. HDD - e posibil sa ai bad si atunci iar ti se blocheaza.
Spor.
www.comp-service.ro
in mod sigur ai ceva probleme in ceea ce priveste una sau mai multe componente. incearca un reset de BIOS si apoi daca nu merge testeaza componentele in urmatoarea ordine:
1. SURSA DE TENSIUNE - e posibil sa fie obosita si sa nu iti alimenteze corespunzator o alta componenta.
2. MEMORIA RAM - e posibil sa ai unele locatii de memorie busite. Atunci cand ele sunt incercate, computerul se blocheaza.
3. HDD - e posibil sa ai bad si atunci iar ti se blocheaza.
Spor.
www.comp-service.ro
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
autopatcher - se inchide | argv | 1 | 2.031 |
|
se blocheaza intruna |
Tr3@Dy | 2 | 915 |
|
Imi merge calculatorul ca naiba ... si nu pot intelege de ce ...
Imi merge orice joc ... chiar si mario intepat ... si nu pot intelege |
XXzzYY | 6 | 3.924 |
|
Salut! Am o problema ciudata cu USB-ul | Tip Dubios | 3 | 1.578 |
|
probleme placa retea | narok27 | 1 | 1.908 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS