ia-ti o oglinda si uita-te
Prima oara! Pentru voi cum a fost?
Scris 28 August 2010 - 09:56 AM
Ce bine ca oglinda nu ne dezvaluie si caracterul, c-ar plange multi in fata ei..........
Sonia:
Daca ti-ai inceput viata sexuala acum, trebuie sa astepti putin asa cum sugera un user si sa vezi in cateva saptamani cum merge......Durerea NU trebuie sa persiste iar JENA la penetrare nu este totuna cu durerea
Si nu este vorba de experienta cat despre fiziologie.......
Si mai e o chichita care pe mine ma amuza in sensul trist. Poate initiatoarea topicului face parte dintr-un grup FOARTE restrans care pusca de excitatie la primele contacte sexuale. Mira-m-as. SI in acest caz durerea nu are ce cauta pe viitor.
Dorinta nu e acelasi lucru cu excitatia.
De-aia cred copiii in dragoste vesnica si sex tantric desavarsit - pentru ca li se continua povestile din copilarie epic. Ei- practic gasesc altceva.
Na, zic si eu................
Sonia:
Daca ti-ai inceput viata sexuala acum, trebuie sa astepti putin asa cum sugera un user si sa vezi in cateva saptamani cum merge......Durerea NU trebuie sa persiste iar JENA la penetrare nu este totuna cu durerea
Si nu este vorba de experienta cat despre fiziologie.......
Si mai e o chichita care pe mine ma amuza in sensul trist. Poate initiatoarea topicului face parte dintr-un grup FOARTE restrans care pusca de excitatie la primele contacte sexuale. Mira-m-as. SI in acest caz durerea nu are ce cauta pe viitor.
Dorinta nu e acelasi lucru cu excitatia.
De-aia cred copiii in dragoste vesnica si sex tantric desavarsit - pentru ca li se continua povestile din copilarie epic. Ei- practic gasesc altceva.
Na, zic si eu................
Scris 28 August 2010 - 10:39 AM
joannahart, la Aug 28 2010, 10:56 AM, a spus:
Sonia:
Nu e jena caci inainte de a face dragoste am dormit impreuna aproape o luna , si decat acum am facut urmatorul pas . Motivele au fost destul de amuzante acum ca ma gandec , ba nu eram eu pregatita , ba nu mai putea el , ba telefonul , ma gandeam intr-un moment ca o sa intram in cartea recordurilor la cele mai multe incercari nereusite
Iar teaba e ca eu sunt dispusa si el la fel , iar relatia e foarte serioasa , caci la aul poate facem si urmatorul pas
E ca si cum dupa penetratie loveste un fel de perete si atunci doare daca incearca sa mearga mai departe , durerea e destul de mare zic eu , si tin sa mentionez ca nu sunt genul de om care se plange de orice , din contra suport iar cand e chiar insuportabil atunci zic au ma doare un pic .
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
+ & - | 125 | 13.540 |
|
Stramtori ...
Vaginul stramt= placere mai mare? |
crystyann | 27 | 6.583 |
|