Prima oara! Pentru voi cum a fost?
Scris 22 January 2006 - 01:32 AM
hai sa va dau o tema mai putin trista...sweet or not,memories?primul sarut?dar prima noapte de amor???
primul sarut:la iarba verde!!!cu un tip super...eu aveam 14 ani si el,credeam vreo...17.ma placea,si m-am lasat sarutata,dupa care toata m-am topit de emotie!in aceesi zi aflasem ca la cei 22 de ani pe care ii avea,deja era si divortat si un cpoil de 2 ani.am fugit ca de ciuma!
prima noapte de dragoste: a fost ziua!spre seara,si am facut-o din curiozitate,sa vad cum e!nu sangerasem si nu ma duruse prea tare,dupa cum se zicea,dar nici tare placut nu a fost.oricum,cu sotul meu am descoperit "inaltarea pe culmile placerii!">
primul sarut:la iarba verde!!!cu un tip super...eu aveam 14 ani si el,credeam vreo...17.ma placea,si m-am lasat sarutata,dupa care toata m-am topit de emotie!in aceesi zi aflasem ca la cei 22 de ani pe care ii avea,deja era si divortat si un cpoil de 2 ani.am fugit ca de ciuma!
prima noapte de dragoste: a fost ziua!spre seara,si am facut-o din curiozitate,sa vad cum e!nu sangerasem si nu ma duruse prea tare,dupa cum se zicea,dar nici tare placut nu a fost.oricum,cu sotul meu am descoperit "inaltarea pe culmile placerii!">
Scris 22 January 2006 - 06:37 PM
Eu primul sarut nu mai tin minte cand a avut loc... nu i-am dat importanta pe care o vad pe la altii... De fapt, nici prima noapte nu a fost ceva de capul ei.. s-a intamplat cu unul pe care il cunoscusem in ziua respectiva si peste noapte am decis sa raman la el. Nu a fost nimic special, o pura aventura, doar ca eu eram virgina.
Dupa asta am invatat sa urmaresc propria-mi placere si prea putin m-a interesat de cel de langa.
Dupa asta am invatat sa urmaresc propria-mi placere si prea putin m-a interesat de cel de langa.
Scris 23 January 2006 - 11:36 AM
Primul sarut?Cine isi mai aduce aminte.....dar prima noapte de amor..naspa,nasol,dureros,ingrozitor,am speriat baiatu...atunci.Cum cu cine ? cu sotu
.E mandru ca a fost primu
,apreciaza mult asta si m-a invatat o gramada de lucruri.
Scris 23 January 2006 - 04:29 PM
mirela83, la Jan 23 2006, 01:40 PM, a spus:
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu m-am marita virgina....doamne pazeste,am vorbit cu omu 4 ani inainte de nunta
Pai daca despicam firu' in mai multe.. tot la virginitate ajungi
dan-marius, la Jan 23 2006, 01:22 PM, a spus:
Se mai practica asa ceva?
Normal ca se mai gasesc si astfel de fete.. Nu-i nimic rau dar nici ceva special. E o alegere personala si cam atat.
Scris 23 January 2006 - 04:40 PM
jovana1, la Jan 22 2006, 01:32 AM, a spus:
hai sa va dau o tema mai putin trista...sweet or not,memories?primul sarut?dar prima noapte de amor???
Nu vreau sa-mi aduc aminte.
Scris 23 January 2006 - 04:43 PM
nightwish, la Jan 23 2006, 04:29 PM, a spus:
Pai daca despicam firu' in mai multe.. tot la virginitate ajungi
ca practic a fost singurul barbat din viata ta. 
Normal ca se mai gasesc si astfel de fete.. Nu-i nimic rau dar nici ceva special. E o alegere personala si cam atat.
Este in intregime alegerea lor.
heidy_2005, la Jan 23 2006, 04:40 PM, a spus:
Nu vreau sa-mi aduc aminte.
Ce anume si de ce?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Probleme cu penisul | aNOOnIIM | 6 | 10.729 |
|
|