Iata astazi mi-am hotarat sa-mi pun si eu sufletul pe tava in fata domniiilor voastre. Aveti ingaduinta catre sarmanul user Sheeva, caci mare mi-e dilema si mari dileme s-au abatut asupra mea ( pana acum suna ca o rugaciune, nu-i asa?
O sa-l denumesc generic pe al meu iubit cu numele de cod pisi . Asadar, eu si pisi am fost impreuna o lunga perioada de timp, mai precis un an, sapte luni , 3 zile , 7 ore si 25 de minute. Din motive de o mare importanta , dar pe care nu vi le pot destainui ( ma macina rusinea si, mai ales, timiditatea ) acum cateva luni am decis oarecum de comun acord sa punem capat unei relatii mai mult decat promitatoare.
Lacrimi si durere, suspin si suferinta mare pe sufletul meu. Noroc cu mirificul forum , ca mi-am mai varsat si eu amarul pe cate vreun useras nevinovat ( sau vinovat, dupa caz, adica de cele mai multe ori, ca sa fiu sincera) si ca mi-am mai alungat singuratatea lungilor si friguroaselor nopti de iarna.
De ceva vreme eu si cu pisi al meu am decis sa ne impacam si sa sudam din nou promitatoarea si de satisfactii datatoarea relatie. Suntem amandoi oameni culti... vati si stim ca orice ciorbica este buna si reincalzita, mai ales daca am fiert-o bine inainte ca sa o sterilizam si sa eliminam microbii.
Problema este ca pisi al meu este nitzel cam "handicapat" - va rog io mult sa nu-i ziceti ca l-am facut asa, pentru ca el este si mai diliu si mai dintr-o bucata decat mine si nu vreau sa risc sa ma pedepseasca
Acum, eu m-am obisnuit cu faptul ca pisi este asa, mai capsoman din fire si , pe langa faptul ca-mi place, consider ca asta ii confera un farmec deosebit.
Se poate ajunge la concluzia ca suntem amandoi putin(sau mai mult) alterati la mansarda. Intrebarea mea catre domniile voastre este : considerati ca o astfel de relatie are sanse de reusita? Oare peste 3 ani (slabe sanse sa nu ne certam pana atunci, da' sa zicem) o sa mai consider ca susceptibilitatea lui pisi are un farmec deosebit?
Va rog sa-mi scuzati postarea lunga si creativa si aceasta amiaza de marti, dar trebuie sa ma intelegeti ca am mancarimi la tastatura atunci cand ma intind pe birou si numar minutele - ba nu, secundele- pana cand voi ajunge acasuta la mine ca sa vad ce cadouri primesc, data fiind arhicunoscuta-mi placere de a primi cadouri .
Astept un sfat sincer de la domniile voaste si rogu-va a nu uita ca orice minciuna contine si o doza buna de adevar.
Aceasta postare a fost editata de Sheeva: 08 March 2011 - 12:47 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis