Dupa cum sugereaza si titlul acestui topic, am unele probleme in ceea ce priveste invatatul
Momentan sunt in anul 2 la facultate, am realizat ca am unele dificultati prin semestrul 2 din primul an.
La fel de bine trebuie sa recunosc ca am si niste examene restante.... Pana la urma care-i problema in sine?
Ma pun la birou, cu seminariile si cursurile in fata si incep sa citesc..... nu trec 5 minute si incep sa-mi pierd concentrarea/ interesul. Mi-am luat multe examene la limita, reusind sa primesc "sfantul" 5 care in principiu te scapa automat de griji
Nu-mi explic motivul pentru care am ajuns in situatia asta, in liceu chiar daca nu ma prea omoram cu invatatul, mereu luam note gen 7,8 sau 9. Sunt constient de faptul ca nivelul de dificultate la o facultate e mult mai mare, insa totusi, nu pricep de unde aceasta lipsa de concentrare, mereu am fost constiincios in ceea ce priveste invatatura.
In acelasi timp, trebuie sa recunosc ca la seminarii nu ma prea omor cu activitatea, daca mi se cere parerea mi-o exprim oricand, insa evit pe cat se poate iesitul la tabla.
In caz ca nu v-ati plictisit citind pana aici, as dori sa va cer sfatul: care ar fi cea mai buna modalitate de rezolvare a acestei probleme? In ciuda numeroaselor examene restante, imi doresc sa termin facultatea
Contact
Facebook
Twitter
RSS