Aceasta postare a fost editata de CavalerulJedi: 07 March 2011 - 01:42 PM
Despre iubire si pedeapsa
Scris 07 March 2011 - 01:41 PM
Ce ar trebui sa faca ai tai copiii ca sa se justifice sa-i inchizi intr-o pivnita unde sa-i torturezi continuu?
Scris 07 March 2011 - 01:45 PM
Nimic
SIncer nu exista nimic care sa justifice astfel de pedepse. Faptul ca exista sub anumite pretexte e altceva. Orice ar face un copil,nu merita asa ceva.
Singura lor greseala e ca s-au nascut,vb serios,daca nu e nasteau atunci parintii aia idioti nu mai aveau pe cine sa faca astfel de experiemnte decat pe ei.
SIncer nu exista nimic care sa justifice astfel de pedepse. Faptul ca exista sub anumite pretexte e altceva. Orice ar face un copil,nu merita asa ceva.
Singura lor greseala e ca s-au nascut,vb serios,daca nu e nasteau atunci parintii aia idioti nu mai aveau pe cine sa faca astfel de experiemnte decat pe ei.
Scris 07 March 2011 - 01:52 PM
CavalerulJedi, la Mar 7 2011, 01:41 PM, a spus:
Ce ar trebui sa faca ai tai copiii ca sa se justifice sa-i inchizi intr-o pivnita unde sa-i torturezi continuu?
Un astfel de comportament este inuman!Nu cred ca exista ceva care sa justifice asa o pedeapsa.
Ce ar putea fi atat de grav?Ca nu te asculta cand le spui sa faca nu-stiu-ce?Pana la urma,desi,ca parinte,poate te doare,e decizia lor cum isi traiesc viata.Ca a facut ceva ilegal?De asta se ocupa legea.
Eu una nu gasesc argumente convingatoare...poate pentru ca nu exista!
Scris 07 March 2011 - 02:12 PM
CavalerulJedi, la Mar 7 2011, 01:41 PM, a spus:
Orice ar face, oricat de mult ar gresi, oricum ar gresi, nu se poate justica o astfel de pedeapsa.
Nici in cele mai groaznice inchisori nu se procedeaza asa.
Ce ?-----Nimic !
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Lumea de apoi
Vis sau realitate ?! |
Andrei Vlinder | 584 | 39.164 |
|
Lucratul in zile de duminica-sarbatoare
Credeti ca e bine sau rau? |