sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre clarvazatori stiu ca a mai fost un topic de genul, dar mi se pare cam vechi Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Andrea.a 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-February 11

Scris 20 March 2011 - 02:28 PM

Vezi postareaAbc2009ro, la Mar 18 2011, 08:51 PM, a spus:

Pfoaaa...alta inventie. :blink: Eu inca astept profetiile lui Grivei.

Acum ce vrei? Inventiile sunt in floare :doh: Cand apar profetiile lui Grivei sa ma anunti si pe mine :doh:

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Mar 19 2011, 04:21 AM, a spus:

sint incomplete

Si procentul de adevar este de 70%. Sa nu se uite asta.

Da, poate sunt incomplete dar no, am aflat si eu de ea de la altii, am cautat si am postat trei linkuri din cate am gasit in speranta ca voi aveti mai multa informatie despre ea. Cat sunt de adevarate aceste profetii facute de Vanga, ramane inca de vazut si studiat tinand cont totusi ca nu a fost singura care a vorbit despre cele petrecute si despre cele ce vor sa vina.
0

#12 Utilizator offline   Marinel 

• 103683
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 20 March 2011 - 10:14 PM

Şi Paul, un extraordinar clarvăzător la Cupa Mondială 2010. Păcat ca s-a stins din viaţă, probabil că ar fi prezis şi cutremurul din Japonia, şi venirea extratereştrilor cu mai mare precizie.
1

#13 Utilizator offline   Ninja2 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-July 10

Scris 21 March 2011 - 12:20 AM

Nu stiu daca ati auzit de mine, dar eu-s un clarvazator destul de bine cunoscut si din bunavointa va fac acum o prezicere: maine(22.03.2011) va rasari soarele.
3

#14 Utilizator offline   AnubisAnubis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-November 10

Scris 30 May 2011 - 09:22 PM

[quote name='Andrea.a' timestamp='1300451860' post='1060576273']
Ati citit vreodata profetiile Vangai?

PROFETIA DESPRE ROMANIA

Vanga nu a avut copii, insa a avut mai multi nepoti din partea fratilor si a surorilor pe care i-a iubit mult si i-a ajutat. Dintre toti nepotii, cea mai apropiata de ea a fost Diana Radneva, careia Vanga i-a incredintat, cu numai cateva zile inainte de a muri, ultima si cea mai de pret profetia a sa: profetia despre Romania – o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala ce se va petrece in viitorul apropiat la nivelul intregii planete. Aceasta profetie a fost inregistrata pe banda de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei sa dezvaluie aceasta profetie la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.
Vanga a spus: :"Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor."

Textul predictiei este acesta:

"Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!
In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui."

Anul 2005 a trecut... mai ramane doar sa putem recunoaste, dincolo de aparente, toate aceste realitati tainice anuntate de Vanga. Adesea, multe dintre evenimentele, transformarile spirituale chiar salturile de mare anvergura, trec neobservate de catre oamenii preocupati mai mult de lumea materiala.
Cunoscand aceasta profetie a Vangai, se cuvine ca noi sa devenim mai constienti si mai atenti la semnificatia tainica a anumitor evenimente pe care le traversam. Daca coroboram acest mesaj cu alte mesaje despre Romania – cum ar fi mesajul indianului Sundar Singh si al clarvazatorului Petrache Lupu – ar fi bine sa ne pregatim din punct de vedere spiritual pentru a fi la inaltimea transformarilor spirituale care ne asteapta. Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara. Daca acesti profeti au transmis mesaje din care reiese menirea spirituala a poporului roman, ar trebui, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, sa ne puna pe ganduri.

Sa nu uitam ca la Romania se refera si Sundar Sing, si chiar in Biblie este specificat in Apocalipsa in pasajul cuvantarii ingerului catre Biserica din Filadelfia.

7. Îngerului călăuzitor al Bisericii din Filadelfia scrie-i:

“Iată ce zice Cel pururea sfânt, Cel Adevărat, Cel ce ţine cheia înţelepciunii lui David, Cel ce deschide şi după care nimeni nu va deschide:

8. “Ştiu toate faptele tale: iată că ţi-am pus înainte o uşă (este vorba de o cale sau metoda de spiritualizare) ce este acum deschisă către Cel pururi viu (DUMNEZEU), pe care nimeni n-o poate închide (nu poate opri acest proces), căci deşi ai puţină putere (o tara mica), ai păzit cu straşnicie Cuvântul Meu (credinta) şi n-ai tăgăduit niciodată Numele Meu.

9. Iată că îţi dau să se îndrepte către tine din cei care sunt robiţi în sinagoga Satanei (cei rai, necredinciosi), care zic că sunt adevăraţi Iudei şi în realitate nu sunt, ci mint; iată că îi voi face pe mulţi să vină să se închine la picioarele tale pentru ca să ştie că te-am iubit şi te iubesc (manifestarea Grattiei Divine in aceasta tara).

10. Fiindcă ai păzit cu străşnicie cuvântul răbdării mele [FAPTUL CĂ ACEST POPOR ESTE RĂBDĂTOR, INIMOS, BUN ŞI BLÂND n.t.], te voi păzi şi Eu prin puterea mea de la Tatăl, de ceasul încercării (de nenorociri), care are să vină peste lumea întreagă, ca să încerce în fel şi chip pe locuitorii pământului.

11. Eu vin curând în slavă (este vorba chiar de Isus Hristos ) . Păstrează cu străşnicie ceea ce ai de la DUMNEZEU (credinta si puritatea), ca nimeni să nu te facă să-ţi pierzi cumva cununa (meritele) .

12. Pe cel ce va birui cât mai curând, îl voi face să fie întocmai ca un stâlp de lumină alb strălucitoare (releu spiritual capabil de a ajuta oameni) în Templul (LĂCAŞUL) Dumnezeului Meu (este vorba chiar de corpul fizic al fiintei respective ce va efectua lucrari divine aflat in viata inca) şi el nu va mai ieşi în veci afară din el (va fi in comuniune directa si permanenta cu Dumnezeu Tatal). Voi face să fie viu şi arzător în el Spiritul Atotputernic al Dumnezeului Meu, noul Ierusalim, asupra căruia are să se pogoare mare har din cerul cel înalt de la Dumnezeul Meu şi în care va fi slăvit aşa cum se cuvine Numele Meu cel nou (care este secret deocamdata) .

[MAI MULTE PROFEŢII ŞI ANUMITE SEMNE SPIRITUALE CUNOSCUTE DE CEI INIŢIAŢI INDICĂ SUFICIENT DE CLAR CĂ POPORUL ROMÂN ESTE POPORUL ALES LA CARE SE REFERĂ MESAJUL DIN APOCALIPSĂ ADRESAT „BISERICII DIN FILADELFIA” ŞI NE PERMITE DE ASEMENEA SĂ ÎNTREVEDEM CĂ “NOUL IERUSALIM” VA FI CU SIGURANŢĂ ÎN ROMÂNIA – nota traducătorului].

13. Cine are urechi, să asculte cu luare aminte ce zice Bisericilor Duhul.”

0

#15 Utilizator offline   Kirodut 

• Geniu
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-August 08

Scris 30 May 2011 - 09:31 PM

In zilele astea, Romania e mai mult ca Sodoma si Gomora
0

#16 Utilizator offline   AnubisAnubis 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 24-November 10

Scris 31 May 2011 - 10:09 PM

Vezi postareaDevilMayCry, la 30 May 2011 - 09:31 PM, a spus:

In zilele astea, Romania e mai mult ca Sodoma si Gomora

...da ...unii se chinuie din greu sa o aduca in astfel de stadiu, dar in zadar.
Se pare ca Dumnezeu a pregatit altceva pentru ea,si care nu coincide delok cu planurile lor meschine si veninoase.

Dar...oricum , ei pot fi siguri ca vor sfarsi percum cei din Sodoma si Gomora sau chiar mai rau, spre linistea celorlalti oameni buni.
0

#17 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 31 May 2011 - 10:48 PM

Vezi postareaAndrea.a, la 20 March 2011 - 02:28 PM, a spus:

Acum ce vrei? Inventiile sunt in floare :doh: Cand apar profetiile lui Grivei sa ma anunti si pe mine :doh:

Da, poate sunt incomplete dar no, am aflat si eu de ea de la altii, am cautat si am postat trei linkuri din cate am gasit in speranta ca voi aveti mai multa informatie despre ea. Cat sunt de adevarate aceste profetii facute de Vanga, ramane inca de vazut si studiat tinand cont totusi ca nu a fost singura care a vorbit despre cele petrecute si despre cele ce vor sa vina.

Sa nu se uite ce s-a intimplat in noiembrie 2010. Cind era sa inceapa un conflict....nou...intre cele 2 Corei. Si nu raminea numai intre ele.
Vanga a spus de acel moment. Dar ceea ce nu se stie, ca pericolul unui nou conflict mondial, a trecut in februarie 1991, cind a fost, se stie ce.
Deci ea nu a gresit cu acel noiembrie 2010. Dar viata e mai complexa decit i se arata unui singur om.

Vezi postareaZenicholaz, la 19 March 2011 - 06:04 AM, a spus:

Ai si datele de contact ? Poti sa share ?

A fost data la tv, si cu ce a spus. In 1990-1991. Nu am vazut-o eu personal.
A spus ceva f important, si se adevereste continuu.

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 31 May 2011 - 10:49 PM

1

#18 Utilizator offline   Danieligr 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-November 11

Scris 10 November 2011 - 11:35 PM

Vezi postareaZenicholaz, la 07 March 2011 - 10:00 AM, a spus:

sunt curios ce parere aveti cei care ati interactionat cu asemenea oameni - clarvazatori adica...

cu cine ati discutat? ce parere aveti despre viorel pop, doru parv etc ?

nu de alta, dar eu caut o persoana de acest gen.. cred ca sunt persoane care au aceasta calitate..

calitate sau nu...poate e real poate nu ...cine stie eu unul nu cred in astfel de lucruri.
0

#19 Utilizator offline   Geo_revigorat 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 05-April 12

Scris 10 April 2012 - 08:50 AM

Vezi postareaZenicholaz, la 07 March 2011 - 10:00 AM, a spus:

sunt curios ce parere aveti cei care ati interactionat cu asemenea oameni - clarvazatori adica...

cu cine ati discutat? ce parere aveti despre viorel pop, doru parv etc ?

nu de alta, dar eu caut o persoana de acest gen.. cred ca sunt persoane care au aceasta calitate..

oana zavoranu!?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic