sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tableta grafica Un mic ajutor va rog Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Sokii 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-September 10

Scris 09 August 2011 - 08:36 AM

Eu am tablita Genius si ii foarte buna, iar unu' de a 12-a are un Wacom Bamboo si are probleme.
Deci...alegerea iti ramane tie.

#12 Utilizator offline   MisaMoe 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 22-April 09

Scris 12 August 2011 - 06:36 PM

Am o problema cu noua mea tableta (Flex Design Tablet),cand desenez pe laptop(are instalat Windows XP) merge perfect,chiar daca sunt pe modem .In schimb, cand desenez pe calculator(instalat Windows 7 si tin sa mentionez ca e cumparat din vara trecuta calculatorul) dau cu pixul de la tablita si intotdeauna deraiaza.Ii dau comanda sa faca o linie dreapta si deraiaza devening stramba.Daca cineva are experienta si a mai trecut prin asa ceva sa imi raspunda.Nu voi recurge la reinstalarea windows-ului.

#13 Utilizator offline   Kirodut 

• Geniu
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-August 08

Scris 13 August 2011 - 04:40 PM

decat sa ii dau lu' ala 200 ron mai pui 70 si iti iei Wacom Bamboo Pen nou nout de pe emag, o am de ceva timp si n-am probleme cu ea(mai greu a fost sa ma obisnuiesc)

#14 Utilizator offline   Vanilla` 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-March 11

Scris 31 August 2011 - 09:56 PM

Vezi postareaDark Joker, la 06 March 2011 - 09:55 PM, a spus:

M-am decis de curand sa imi cumpar o tableta grafica.Insa nu am o situatie financiara prea buna asa ca pretul trebuie sa fie de maxim 150 de ron.Am gasit cateva variante care le-as putea achizitiona,dar nu ma pot decide care din ele ar fi mai buna.Variantele sunt:

http://tabletegrafic...-64-6-tablkli64

si

http://tabletegrafic...nius-g-pen-f350

Prima are o suprafata mai mare si pare ca ar fi mai buna decat Genius,dar cu toate astea,genius e mai scumpa :roll: [presupun ca depinde si de firma].Voi ce spuneti? Care ar fi mai buna?

P.S.: Daca aveti careva una din cele 2,scrieti un mic review...sa ma pot decide.Sau daca isi vinde cineva tableta pana in 150 de ron,spuneti-mi.

Multumesc anticipat :unsure:

Eu ti-as recomanda sa mergi la flanco si sa iei de acolo genius g-pen F350 si eu tablita asta si e foarte buna:)

#15 Utilizator offline   Touch_X09 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-April 10

Scris 22 September 2011 - 07:36 PM

Tableta Grafica Genius MousePen 8x6 . In cutie proprie, folosita de cateva ori, stare impecabila. Livrare personala Bucuresti, Ilfov sau prin apropiere. PRET 140 ron.

Touch_x09@yahoo.com numar de telefon il puteti afla de pe id

#16 Utilizator offline   Grimmjow Jagger 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-December 09

Scris 22 September 2011 - 07:54 PM

Vezi postareaTouch_X09, la 22 September 2011 - 07:36 PM, a spus:

Tableta Grafica Genius MousePen 8x6 . In cutie proprie, folosita de cateva ori, stare impecabila. Livrare personala Bucuresti, Ilfov sau prin apropiere. PRET 140 ron.

Touch_x09@yahoo.com numar de telefon il puteti afla de pe id

am o cunostinta pe care s-ar putea s-o intereseze oferta ta.Cand voi avea raspunsul sigur o sa-i dau id-ul tau.

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Buna!
...
Minodora1998  6 14.740
Replici noi Colaborare
proiect punctual
Lenyjoy  1 19.013
Replici noi Tatuaj
idei pt un tatuaj
rews  9 1.948
Replici noi de cand ati facut facut modificari la site..da`ti click sa vedeti Annely  2 1.511
Topic inchis Atasamente Clasament temporar concurs "Tablou de primavara" Hebe  2 1.291