Ce puteri va doriti?
Scris 14 September 2004 - 02:41 PM
eu mi-as dori sa pot controla scurgerea timpului,si sa controlez vremea:daca vreau ploaie sa am ploaie,daca vreau soare sa am soare...dar cred ca toti ne dorim cate ceva,important e ce incercam sa facem in realitate...nu putem controla timpul,dar il putem ignora si astfel nu vom mai simti scurgerea lui,nu?
Scris 23 September 2004 - 06:08 PM
In primul rand as dori sa am viziuni din vietile anterioare ale oamenilor.Apoi sa pot calatori in lume prin dublul eteric...si in timp...sa vad aura,sa pot vindeca...Cred ca cel mai bine ar fi sa le am pe toate... :
: Numai sa le pot face fata...Dar, cum mie imi e frica de fantome...nu cred ca as face fata unor astfel de puteri... :dee
Scris 25 September 2004 - 05:09 AM
Citeam mai sus.. ma intreb ce sa`ar intampla cu lumea daca toate dorintele [majoritatea puerile] sa`ar indeplini :? Cred ca ar fii un haos total :
: Noroc ca cineva acolo in sus ne tine in frau.. si asa cum se zice uneori e adevarata zicala: "Atunci cand Dzeu vrea sa ne pedepseasca ne indeplineste dorintele!" pentru ca in general nu stim ce sa ne dorim, nu stim ce e cel mai bine, mai ales ca uneori "raul" care ni se intampla e spre bine nostru, pentru a putea compensa si depasi greselile facute..
baby`girl pentru. a te putea vindeca pe tine trebuie sa ajungi la un prag spiritual in care egoismul sa ramana in urma! Intai sa VREI sa vindeci pe altii, sa vrei sa fii tu sanatos pentru. a`i putea ajuta pe altii nu numai pentru. a fii tu bine :winca: Ajungand sa ii ajuti pe altii faci fapte bune, iar cu faptele bune iti "speli" greselile care te fac pe tine "bolnava".. e un cerc vicios din care trebuie sa iesi prin evolutie si sa`la scaimbi in favoarea ta :winca:
As vrea sa pot opri timpul, sa fiu mai teānara cu cel putin 10 ani, sa pot vindeca oamenii de boli si de rautate, fara ca ei sa stie. :cherry: marina draga, ce frumos ai zis si ce bine ar fii sa se poata.. unii nici nu`si dau seama ca `sufera` de aceasta rautate.. dar ca ar trebui vindecati
Timpul nu`la poti opri dar poti sa`la folosesti mai mult in scopuri benefice, poti sa faci intr`o zi cat nu ai reusit sa faci in restul anilor prin bunatate &credinta, prin ajutor &dragoste, iar atunci spiritul va "intineri", se va purifica &poate vei castiga cei 10 ani in plus sa poti sa`ti termini `treaba` :winca:
Imi pare bine ca sa`a scris &aici ceea ce a detaliat Mihai! Intr`adevar e simplu &usor daca vrei sa evoluezi &ar fii bine ca aceste cunostinte sa fie asimilate de cat mai multi pentru. ca este o parte [esentiala] din viata de care nu avem habar pana la un anumit punct - unde din fericire unii se mai "desteapta".. &asa ne dam seama ca am umblat pana acum ca gainile cu capul in pamant [vazand doar rutina & detaliile de suprafata ale vietii] &ce usor ar fii fost daca il ridicam in sus mai devreme sa vedem, sa intelegem &sa castigam automat acele puteri pe care le dorim..
caiar daca se poate incepe cu acele cursuri de yoga preferabil ar fii un efort financiar care este incomparabil cu cunostintele &evolutia in urma cursurilor de reicai, tehnica radianta, [adaug] inforenergetica, iar in cazul in care va hotarati informati-va, asistati la o "mostra" de cursuri, vedeti care credeti ca vi se potriveste [pentru. ca tehnicile folosite uneori difera desi esenta este aceeasi].
"]#-o Am uitat sa fiu si putin ontopic.. scuze :?
Mi`as dori.. :scratch: .. ca cei din jur sa sufere mai putin pentru greselile lor.. sa le constientizeze, sa le evite si sa le poata indrepta volitional.. sa renunte la vicii.. automat ar devini mai buni &totul ar fii mult mai usor.. SI pentru. ca "cei din jur" in primul rand sunt reprezentati in primul rand de fetita mea as vrea ca ea sa treaca usor prin viata, sa faca BINE diferenta intre bine si rau, sa stie/afle/gaseasca calea cea mai simpla spre o viata senina &usoara.. si sa nu faca greselile pe care le-am facut eu
( Dar probabil acelasi lucru la`a dorit si mama pentru. mine si tot cea mai buna invatatura a fost cea care a inceput prin experienta mea.. &loviturile de "pragul de sus".....Acelasi lucru e valabil si pentru. mine. . as vrea sa pot vedea mai usor greseli pe care de multe ori le repet, sa pot rezista mai bine tentatiilor care uneori "ma mananca" [sa existe un bec MARE care sa se aprinda si sa BIIIPaie urat cand sunt pe cale de a gresi..] sa pot sa ma protejez mai bine de caestiile negative din jur.. sa.. stau mai putin pe net
) .. sa.. recuperez noptile nedormite, sa scap de ochelari si... sa ma mai ingras 5 cag :
: :dee Si as mai vrea o ciocolata
)
&Btw..
As vreaaaa... as vreeaaaaa.... as vrea sa fac o dedicatie :
:
Ca sa n`o zic pe`aia cu nisipu` din slip [cine asculta caissfm stie] :dee
Have some nice wises, have some good thoughts about your wises.. &may God give U what U need &what`sa best 4 U all!
baby`girl pentru. a te putea vindeca pe tine trebuie sa ajungi la un prag spiritual in care egoismul sa ramana in urma! Intai sa VREI sa vindeci pe altii, sa vrei sa fii tu sanatos pentru. a`i putea ajuta pe altii nu numai pentru. a fii tu bine :winca: Ajungand sa ii ajuti pe altii faci fapte bune, iar cu faptele bune iti "speli" greselile care te fac pe tine "bolnava".. e un cerc vicios din care trebuie sa iesi prin evolutie si sa`la scaimbi in favoarea ta :winca:
Citeaza
Citeaza
e destul de simplu si usor .
Imi pare bine ca sa`a scris &aici ceea ce a detaliat Mihai! Intr`adevar e simplu &usor daca vrei sa evoluezi &ar fii bine ca aceste cunostinte sa fie asimilate de cat mai multi pentru. ca este o parte [esentiala] din viata de care nu avem habar pana la un anumit punct - unde din fericire unii se mai "desteapta".. &asa ne dam seama ca am umblat pana acum ca gainile cu capul in pamant [vazand doar rutina & detaliile de suprafata ale vietii] &ce usor ar fii fost daca il ridicam in sus mai devreme sa vedem, sa intelegem &sa castigam automat acele puteri pe care le dorim..
caiar daca se poate incepe cu acele cursuri de yoga preferabil ar fii un efort financiar care este incomparabil cu cunostintele &evolutia in urma cursurilor de reicai, tehnica radianta, [adaug] inforenergetica, iar in cazul in care va hotarati informati-va, asistati la o "mostra" de cursuri, vedeti care credeti ca vi se potriveste [pentru. ca tehnicile folosite uneori difera desi esenta este aceeasi].
"]#-o Am uitat sa fiu si putin ontopic.. scuze :?
Mi`as dori.. :scratch: .. ca cei din jur sa sufere mai putin pentru greselile lor.. sa le constientizeze, sa le evite si sa le poata indrepta volitional.. sa renunte la vicii.. automat ar devini mai buni &totul ar fii mult mai usor.. SI pentru. ca "cei din jur" in primul rand sunt reprezentati in primul rand de fetita mea as vrea ca ea sa treaca usor prin viata, sa faca BINE diferenta intre bine si rau, sa stie/afle/gaseasca calea cea mai simpla spre o viata senina &usoara.. si sa nu faca greselile pe care le-am facut eu
&Btw..
As vreaaaa... as vreeaaaaa.... as vrea sa fac o dedicatie :
Ca sa n`o zic pe`aia cu nisipu` din slip [cine asculta caissfm stie] :dee
Have some nice wises, have some good thoughts about your wises.. &may God give U what U need &what`sa best 4 U all!
Scris 29 September 2004 - 03:59 PM
Citeaza
..tare mi-as dori sa am aceasta putere sa-i pot opri sa mai circule .
eu tare as dorii sa pot oprii acei politisti care scapa cu basma curata, criminalii astia!
Scris 11 October 2004 - 07:32 PM
as zice ca nu ne este dat mai mult decat putem duce, iar vorba aceasta se refera si la acest domeniu, al puterilor.
Un om poate cere putere de la Dzeu. si culmea i se si da .. dar apoi mai sta 10 ani pentru a invata sa o si controleze, altfel te controleaza ea pe tine.
Asa ca aveti grija ce cereti, ca poate nu puteti duce. :pee
Un om poate cere putere de la Dzeu. si culmea i se si da .. dar apoi mai sta 10 ani pentru a invata sa o si controleze, altfel te controleaza ea pe tine.
Scris 11 October 2004 - 08:15 PM
Citeaza
Ati vazut filmul Sfera?
http://www.imdb.com/title/tt0120184/
Aceeasi idee ca si cea a lui Raduc se desprinde si din acel film. In film cei care intrau intr-o sfera primeau puterea de a-si realiza visele. Ce iese: cele mai oribile cosmaruri.
Din pacate oamenii nu sunt in stare de a controla astfel de puteri si daca le au vor ajunge la autodistrugere.
Scris 12 October 2004 - 10:55 AM
Nu exista timp.
Citeaza
cred ca cel mai mult mi-as dori sa opresc timpul in loc,
Scris 12 October 2004 - 02:02 PM
depinde in ce dimensiune nu exista timp .. poate ca in aceasta exista. :dee
Scris 12 October 2004 - 02:31 PM
Citeaza
Nu exista timp.
Cu siguranta nu exista timp pentru a face tot ce-ti propui! :pee
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare