Ma intereseaza daca am vreo posibilitate de parolare a fotografiilor sau a intregii pagini, astfel incat sa nu o vad decat eu.
Pagina 1 din 1
Parolare fotografii
Scris 04 March 2011 - 10:05 AM
Lia, inclin sa cred ca nu , e doar un spatiu public.
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 04 March 2011 - 10:05 AM
Scris 08 March 2011 - 12:03 PM
Lia, la Mar 4 2011, 10:02 AM, a spus:
Ma intereseaza daca am vreo posibilitate de parolare a fotografiilor sau a intregii pagini, astfel incat sa nu o vad decat eu.
Da, se poate sa-ti faci album privat. Mergi in meniu la "Contul Meu" -> "Administreaza Poze". Selectezi din lista de albume albumul dorit. Apesi pe butonul editeaza si vei vedea in fereastra care apare optiunea pentru a-l face privat. Bifezi optiunea si salvezi.
Scris 09 March 2011 - 09:00 AM
F.O.C.A., la Mar 8 2011, 01:03 PM, a spus:
Da, se poate sa-ti faci album privat. Mergi in meniu la "Contul Meu" -> "Administreaza Poze". Selectezi din lista de albume albumul dorit. Apesi pe butonul editeaza si vei vedea in fereastra care apare optiunea pentru a-l face privat. Bifezi optiunea si salvezi.
Multumesc foarte mult!
Scris 25 December 2011 - 06:06 PM
Lia, la 04 March 2011 - 10:02 AM, a spus:
Care poate fi rostul acestei galerii private pe care n-o vede nimeni? Cel mai sigur si usor e pe pc-ul propriu. Adica sa ramana pozele acolo unde sunt.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Palatul regelui Louis XXIV - "regele soare" |
Saharian | 15 | 7.561 |
|
Muntele
poze facute de noi |
Indigo 1 | 0 | 336 |