Sinuciderea Va ganditi sa va puneti capat zilelor?
Scris 03 March 2011 - 05:55 PM
Eu m-as sinucide daca as crede in viata de Apoi. Daca as fi fantoma, as putea fi mereu in preajma Ei.
Scris 03 March 2011 - 06:05 PM
White_flag, la Mar 3 2011, 05:04 PM, a spus:
Sa mai traiesc inc-o data? Nu, mersi. O viata si deja mi se pare prea mult...
M-as sinucide daca as putea fi fantoma. Problema e ca nu cred in existenta sufletului.
M-as sinucide daca as putea fi fantoma. Problema e ca nu cred in existenta sufletului.
nu-mi spune ca te vrei ''the ghost''....
ai sa razi si cu fundu de tine peste ceva vreme, trust me!
Scris 03 March 2011 - 06:06 PM
Doamne,Doamne!Viaţa e un dar,sinuciderea e o mare,mare greşeală!Nu putem glumi cu aşa ceva,nu putem lua viaţa īn glumă!Oricāt de mari ar fi greutăţile şi oricāt de nedrept ni s-ar părea totul,putem să depăşim orice!Īntotdeauna va fi cineva care să ne iubească!
Ce păcat că uneori uităm că alţii au probleme mult mai mari decāt noi şi totuşi iubesc viaţa,o respectă!
Ce păcat că uneori uităm că alţii au probleme mult mai mari decāt noi şi totuşi iubesc viaţa,o respectă!
Scris 03 March 2011 - 07:20 PM
White_flag, la Mar 3 2011, 06:55 PM, a spus:
Eu m-as sinucide daca as crede in viata de Apoi. Daca as fi fantoma, as putea fi mereu in preajma Ei. 
Daca in viata de apoi m-ar astepta toate bogatiile din lume, si eu m-as sinucide.
Acum mai serios, nici eu nu sunt fericit, dar nu ma voi sinucide niciodata, oricat de greu mi-ar fi. Sunt destule lucruri de facut pe lumea asta, incat oricum nu iti ajunge nici viata data de natura.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Munca in echipa sau pe cont propriu? | deea_s | 9 | 7.814 |
|
Masina cu pilot automat
in curand !!! |
spacemarcian | 0 | 5.803 |
|
Chestionar: