sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Candidoza vaginala (recurenta) Care ar fi tratamentul real? (topic combinat) Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 29 January 2006 - 12:50 PM

Haideti nu va enervati. Sunt sigura ca cei care scriu aici nu vor decat sa dea o mana de ajutor.
Categoric insa este faptul ca inainte de toate si orice ai citi oriunde mai intai de toate iti consulti medicul curant.
Si chiar daca te duci la farmacie de capul tau cautand tratamente pe care le-ai citit pe internet sau prin diferite reviste, farmacistul este dator sa te intrebe pentru ce anume iti trebuie respectivul medicament si nu sa se bazeze pe intuitie.

Multumim mado pentru sfaturile profesioniste pe care le oferi. :D si multumim si celorlalti pentru interesul pe care il arata si pentru implicare.
keep it cool! ;)
spider
0

#12 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 29 January 2006 - 03:25 PM

Se pare ca am facut o prostie mai mare decat mine. Va multumesc celor care au sesizat greseala si m-au atentionat. Ii rog pe cei care se ocupa de asta sa stearga mesajul initial pentru a nu provoca mai multe discutii, sau mai rau,probleme reale celor ce ar incerca sa se autotrateze. Inca o data scuze. :D
0

#13 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 04 July 2006 - 01:06 PM

ce rau pot sa faca tratamentele naturiste? ceaiuri, bai...?!
0

#14 Utilizator offline   h0tallover 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-July 06

Scris 22 July 2006 - 01:36 AM

am si eu candida...am fost la medic si mi s`a prescris un tratament.pana aici totul e bine ,dar mi s`a recomandat repaus sexual in timpul tratamentului si e cam aiurea pt mine si prietenul meu.as dorii sa va intreb ce rost are?...
0

#15 Utilizator offline   cusnitica 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 11-August 06

Scris 11 August 2006 - 09:17 PM

Ma lupt de 5 ani cu o candidoza vaginala recurenta si nu stiu ce tratament sa mai fac.Am incercat aproape toate medic. posibile Tergynan,lomexin,micosyst,clotrimazol,pimafucin,poligynax,flucovim,etc.Mai nou am citit pe net de un tratam.pe baza de propolis Proposept, Miprosept, Tinctura de propolis.A folosit cineva asa ceva sau stiti altceva mai bun?
0

#16 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 11 August 2006 - 09:30 PM

Eu stiu urmatorul lucru: trebuie sa elemini cauza si apoi efectul.

Citeaza

Pot fi mai multe cauze de rupere a echilibrului natural al florei vaginale :

* • antibioticele - luate in tratamente de lunga durata, care pot duce la dezechilibrul florei intestinale
* • transformari hormonale - datorate pilulelor contraceptive, menstruatiei sau sarcinii
* • diabetul netratat
* • o toaleta vaginala inadecvata - sapunuri dure, spalarea si stergerea zonei genitale din spate spre in fata, ceea ce aduce o parte dintre microbii din zona anala in zona vaginala, dusuri intravaginale dese, folosirea deodorantelor in zona vulvara
* • lenjerie intima din materiale sintetice, haine stramte
* • folosirea detergentilor duri pentru spalarea sau inalbirea lenjeriei

Cu toate ca aparitia infectiei cu Candida Albicans nu este direct legata de actul sexual, transmiterea se poate face si pe cale sexuala. Chiar si sperma ejaculata in vagin a fost pusa pe lista factorilor favorizanti - sperma poate influenta aciditatea naturala a vaginului si de aici aparitia dezechilibrului care duce la infectie.

Pentru alte amanunte poti continua lectura aici: http://www.seximus.r...oza_candida.php
sau poti da un simplu search pe Google.

Poti face ani la rand tratamnet, degaba daca nu elimini cauzele. :>
0

#17 Utilizator offline   CarmenAdriana 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 13 September 2006 - 09:32 PM

Buna...din pacate am si eu candidoza de ceva timp...prima vizita la medic am facut-o acum 2 luni si de atunci am repetat tratamentul de 2 ori (ovule Macmiror complex 500 , unguent lomexin-fenticonazol si pastile Nizoral) insa acum cateva saptamani mi-a reaparut ... saptamana asta voi face un nou control la gineco insa nu sunt chiar atat de optimista ca imi va disparea complet ... unii factori ii voi elimina cum ar fi lengeria intima din materiale sintetice, haine stramte... Simptomele au devenit mai puternice prin mancarimi in zona genitala si dureri in timpul actului sexual ... Nici nu stiu daca aici in Craiova se pot face recoltari pentru a afla exact de ce imi reapare si ce tratament trebuie sa urmez...
A scapat cineva de Candida? Daca da in cat timp si cum ?
0

#18 Utilizator offline   Lily Anne 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-December 05

Scris 14 September 2006 - 08:28 PM

Dar rectal ai admin ceva?
0

#19 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 14 September 2006 - 10:05 PM

Eu am facut in sarcina si mi-a trecut in 6 zile cu ovule Gynozol, recomandate de medicul meu. Si nici ca a mai aparut dupa aia. :tease:
0

#20 Utilizator offline   mitt 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-September 06

Scris 16 September 2006 - 12:18 PM

eu folosesc acum polygynax. va spun dupa tratament daca e bine.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cistita micutzadeanutza  4 22.185
Replici noi Refacerea florei vaginale
ce fel de ovule folositi
Emma13  4 1.445
Replici noi Oare durerea din partea stanga are vreo legatura cu pastila uitata? Claudia1987  1 1.061
Replici noi Spalaturi vaginale mischifitza  12 5.736
Replici noi Dreptul de a (nu) fi tata harald  17 5.823