Sari la conținut
Forum Roportal
bios

Candidoza vaginala (recurenta)

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna,am o problema mai intima ce dureaza ceva timp.Am 21 ani si sunt intr-o relatie de 3 ani.Am inceput viata sexuala cu 2 ani in urma si de atunci am inceput sa am probleme...problema mea fiind candida vaginala. Este primul partener pt mine si eu la rindul meu prima pt el.Si din acest motiv nu inteleg de unde am luat infectia asta.In acesti 3 ani de zile noi doi am stat la distanta...si ne vedeam de 2-3 ori pe an...venea pt 2 saptamini acasa si in acest timp apareau simptomele candidei,cand nu era acasa nu aveam nici o simptoma.La inceput nu am stiut ce fel de infectie e si nu prea am tras atentie...dupa aproape un an am fc tratament genicologul a zis ca nu e nimic grav. A fost el acasa si simtomele iar au aparut. Iarr am fc tratament.Acum locuim impreuna simtomele iar au aparut si sunt mai aspre am fost la ginecolog (in Italia) si am urmat ambii tratament,dar dupa vizita la genicolog am avut menstruatie si am luat medicamentul in timpul menstruatiei. Au trecut 9 zile si eu inca mai sangerez...(((((((Am fc gresit ca am luat medicamentul (pastila) in timpul menstruatiei? Sunt bune cartile de genu ''Adio candida''? Astept pareri si sfaturi. Multumesc anticipat!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu e musai sa o fi luat tu de la el. Este posibil sa o fi dezvoltat tu prima si sa i-o fi dat lui.

Chestia asta este ceva foarte comun la femei si se poate dezvolta intern, nu numai din transmisie sexuala.

Voi doi trebuie sa urmati un tratament riguros cu antibiotice, timp in care sa nu aveti absolut deloc sex, iar dupa aceea sa va faceti din nou cate un control ca sa va asigurati ca nu o mai aveti nici unul dintre voi.

Cu toate astea nu e garantat ca tu nu vei mai face candida pe viitor. Si nici el.

Citeste articolul asta unde enumera cauzele acestei infectii.

http://www.kudika.ro...a-vaginala.html

 

Nu stiu la ce te-ar ajuta pe tine cartile. Tu mergi la ginecolog si urmeaza sfaturile aluia. Tot el e cel care poate sa-ti spuna daca ai gresit ca ai luat tratamentul in timpul menstruatiei sau nu.

 

Daca spui ca simptomele au reaparul in amandoi, ori nu ati fost vindecati de prima oara (tu, el sau ambii) ori unul dintre voi continua sa dezvolte infectia asta in organism si i-o paseaza mereu celuilalt.

Editat de Naeema

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu aveam probleme suparatoare fiind infectata cronic cu candida genitala. Ani de zile am batut pragul medicilor ginecologi…dar problema revenea mereu.

Tratamentele cu antifungice gen Flucovim si administrarea ovuleleor imi ameliorau simptomele, la inceput dispareau, dar nu pentru mult timp. Aveam momente in care eram pur si simplu disperata datorita simptomelor...nu mai stiam in ce pozitie sa stau si ce sa mai iau.

Vestea cea buna e ca am scapat de acest chin…si nu mai revine! Solutia pe care am folosit-o si numeste GINECLARbio. Are efecte imediate, orice simptom al infectiei dispare in 5 minute de la utilizare.

Pentru mine a fost o usurare extraordinara …nu faci tratament 3 luni de zile si dupa 2 luni sa il reiei …in cateva minute am scapat de problema. Aici au site unde poti comanda :EDIT

Pentru mine a fost o binecuvantare! Sper sa va fie de folos si voua!

Editat de Darianna
SCOS LINK RECLAMA

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×