In timpul filmului , am facut prostia sa ma ridic si sa dau peste cablurile boxelor care au iesit din laptop spargadu-mi mufa de iesire audio de la laptop. Am zis , asta e ... am bagato la loc (se legana un pic din cauza ca s-a spart) , am dat drumu la film si se auzeau decat cateva boxe , nu toate , mi s-a parut ciudat si le-am scos. Am observat dupa ca nici BOXELE LAPTOPULUI NU se mai auzeau si de atunci nu mai au mers.
Am urmat urmatorii pasi:
1. L-am dus la garantie si mi-au zis ca cei de acolo nu pot sa mi-l faca pe garantie ca mufa aia sparta si ca trebuie sa-mi schimbe placa de baza care costa 550$ , am zis NU mersi
2. Am citit pe undeva ca mufa aceea poate fi schimbata de urmatorii : http://www.reparaciosii.ro/index.php/service-laptop/service-laptop-inlocuire-mufe-laptop.html
Acum intrebarea mea este :
Ce legatura pot avea boxele laptopului cu asta?Ce as putea face sa le pot face din nou sa mearga? Curios e ca atunci cand bag casti in mufa sparta se aude ba una , ba cealalta casca , depinde cum misti de ea si cum ating ele acolo. Deci asta ar insemna ca placa de sunet inca mai merge! Ar putea sa se fi intrerupt legatura intre boxe si placa de sunet?
Contact
Facebook
Twitter
RSS