sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

''Razboiul''telefoniei mobile Noi ce avem de castigat? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   danutz 64 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-January 11

Scris 27 February 2011 - 12:40 PM

Pe zi ce trece asistam la un atac fara precedent din partea tuturor retelelor de telefonie mobila si toti imi spun ca noi clientii avem de castigat,eu sincer ma cam indoiesc si de aceea as dori sa aflu si parerea voastra.De ce eu nu prea cred in aceste oferte,in primul rand toti operatorii cresc din ce in ce mai mult minutele in retea un om normal ar trebui sa stea zile la rand cu tel.la ureche bineinteles este alegerea lui,as crede cu adevarat cand voi vedea ca vor creste min.nationale,este din ce in ce mai amuzant daca pana acum vedeam la oameni cel mult doua tel.acum vom avea cate un tel.in fiecare buzunar ptr.fiecare retea deoarece ultima lor mutare v-a fi vom vorbi in retea nelimitat si atunci cine v-a castiga noi sau ei?Noi clienti ne vom lupta intre noi sa ne lamurim sa demonstram ca reteaua in care suntem e mai buna cand de fapt ei merg pe aceiasi carte ,facem totul sa ramana clientii in reteaua mea.Eu personal m-am decis voi ramane in reteaua care imi ofera la cel mai mic pret min.in retea si cele mai multe min.nationale.
0

#2 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 27 February 2011 - 09:15 PM

Vezi postareadanutz 64, la Feb 27 2011, 12:40 PM, a spus:

Eu personal m-am decis voi ramane in reteaua care imi ofera la cel mai mic pret min.in retea si cele mai multe min.nationale.

Si daca peste doua luni un alt operator va oferi mai multe minute nationale si minute in retea la un pret si mai mic, te vei muta?

Eu raman la reteaua cu care m-am obisnuit, nu ma intereseaza miile de minute, ca oricum imi incarca firma la care lucrez cartela.
0

#3 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 27 February 2011 - 09:27 PM

Daca nu aparea Cosmote pe piata si acum asteptam bonus 1 euro la 150 de minute vorbite.
Piata era impartita in doua si nu isi faceau concurenta deloc.
0

#4 Utilizator offline   danutz 64 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 March 2011 - 05:57 PM

Vezi postareaCristinick, la Feb 27 2011, 09:15 PM, a spus:

Si daca peste doua luni un alt operator va oferi mai multe minute nationale si minute in retea la un pret si mai mic, te vei muta?

Eu raman la reteaua cu care m-am obisnuit, nu ma intereseaza miile de minute, ca oricum imi incarca firma la care lucrez cartela.

In toate este un inceput si ma bucur ca din atatea vizualizari au aparut si cateva pareri,de ce scriu aceste randuri si mai ales cu ce scop.e simplu noi consumatorii suntem o forta iar lor nu le plac oamenii care gandesc inaimte de a da un simplu telefon avem atatea in casa, daca vom alege care este mai rentabil vom avea de castigat,de aceea eu sunt dispus sa trec pe aceea retea care imi va oferi cat mai multe min.nat.Dupa atatia ani am inteles ca ei de fapt nu sunt in concurenta adevarata ci practica o concurenta mascata cu fel de fel de animalute.
0

#5 Utilizator offline   danutz 64 

• Boboc
  • Pip

Scris 12 March 2011 - 04:00 PM

Vezi postareaPharrell24, la Feb 27 2011, 09:27 PM, a spus:

Daca nu aparea Cosmote pe piata si acum asteptam bonus 1 euro la 150 de minute vorbite.
Piata era impartita in doua si nu isi faceau concurenta deloc.

Se pare ca am avut dreptate si o spun din nou pentru ca acum de cand a aparut pe piata cartela Frog eu personal m-am lamurit toate retelele de telefonie mobila au ajuns la o mutare decisiva pentru ei a vorbi nelimitat in retea.Acum ei cei de la marcheting asteapta rezultatele oricum ei au de castigat,vor cadea multi in plasa de aceea eu incerc sa explic tuturor ca este o cacealma mai ales ca au scazut min.nationale,ce folos am daca sunt prizonier in retea.Domnilor patroni si iubiti operatorii daca sunteti asa de darnici precum vreti sa pareti datine sansa sa vorbim nelimitat in ORICE RETEA DE TELEFONIE si concurenta sa fie in costul abonamentului sau al optiunii pe cartela.Abia atunci eu voi declara acest ''razboi'' incheiat si atat clientii cat si voi cei care incercati sa ne amagiti cu ''oferte''vom avea de castigat.Daca am fost sper inteles va urez convorbiri placute si sper cat de curand ca v-a aparea ''concurenta''adevarata fara bariere.

Aceasta postare a fost editata de danutz 64: 12 March 2011 - 04:23 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi E-mail mobil Vodafone Telmob  1 4.853
Replici noi Oare de ce?
am si eu o nitrebare