sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre asa-zisul Wikileaks.ro un blog care ar trebui interzis! Evaluare topic: * * * * *

#41 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 28 February 2011 - 04:32 AM

Vezi postareaCapitanuPICARD, la Feb 27 2011, 01:00 PM, a spus:

Am gasit cel putin 3 copii ale acestui sit de cacao [ei le zic MIRROR ca sa induca lumea in eroare ca e MIRROR de la Wikileaks!) si alte bloguri si chiar siteuri dusmanoase care copiaza articolele si le posteaza si ei. TOATE au si alte mesaje anti-base! Este unul numit Starea Natiunii, este Blogosfera de la Piatza Net, este Sudulextrem, este News.ro Stiri Blog, este o porcarie numita VUVUZELA RO ( !!!!) , este Teorii sau dezvaluiri cutremuratoare ? , este Enigme si Conspiratii, este Agentia.org si mai sunt multe!

Habar nu aveam,nici eu nici alte cateva milioane de romani. Acum prin grija ta am aflat . Ce ar trebui sa facem acum? Sa accesam repede susnumitele site-uri ,care maniat ,care incantat?
0

#42 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 28 February 2011 - 06:31 AM

Vezi postareaCapitanuPICARD, la Feb 26 2011, 03:57 PM, a spus:

---

Nu vedeti ca e facatura ordinara?
DE AIA AR TREBUI INTERZISI!
SI SA FACA PUSCARIE.
AM SESIZAT SERVICIILE.

Jean Luc, esti cu capu' , parol. :lol2:
0

#43 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 28 February 2011 - 09:25 AM

Vezi postareaBurel001, la Feb 28 2011, 04:32 AM, a spus:

Habar nu aveam,nici eu nici alte cateva milioane de romani. Acum prin grija ta am aflat . Ce ar trebui sa facem acum? Sa accesam repede susnumitele site-uri ,care maniat ,care incantat?

:lol2:
0

#44 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 28 February 2011 - 11:43 AM

Vezi postareaCapitanuPICARD, la Feb 28 2011, 12:15 AM, a spus:

La fel si DOAMNA Roberta azi la tv: I-a facut de cacao cu sondajele lor masluite cum ca PDL e pe locul 3! Auzi! HAAAAA-HAAAA! PDL o sa castige iar si BASE RULLZ!

Ce doamna ... bre!
Ce experienta profesionala are aceasta "doamna" ca sa ajunga sefa camerei deputzatilor si sa fie competenta in a-si da cu parerea ?

Cumva aia ca umbla in koro gol pe steig parade ... ca nu stiu cum se numeste in l. romana trotuarul pe care marsaluiesc fitele la parada modei asa ca si DOAMNA Monica Columbeanu ...fosta colega de profesii a "doamnei" Roberta!

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 28 February 2011 - 11:44 AM

0

#45 Utilizator offline   CapitanuPICARD 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-August 06

Scris 03 March 2011 - 10:31 AM

Sunt sigur ca se vor lua masuri pentru blocarea acestui Pipileaks.ro asa cum s-a facut si cu Tricolorul lui Vadim.
M-am uitat azi chiar la ei pe site si am vazut linkul catre trafic.ro. Se pare ca romanii incep sa-si dea seama ca acesta facatura ordinara Wikileaks.ro nu merita credibilitate, traficul le-a scazut in ultimele zile si au ajuns pe locul 2 la sectiunea politica.
Sa dea Dumnezeu sa decada de tot si sa nu mai poata sa prosteasca lumea!
0

#46 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 03 March 2011 - 12:13 PM

Vezi postareaCapitanuPICARD, la Mar 3 2011, 10:31 AM, a spus:

Sunt sigur ca se vor lua masuri pentru blocarea acestui Pipileaks.ro asa cum s-a facut si cu Tricolorul lui Vadim.
M-am uitat azi chiar la ei pe site si am vazut linkul catre trafic.ro. Se pare ca romanii incep sa-si dea seama ca acesta facatura ordinara Wikileaks.ro nu merita credibilitate, traficul le-a scazut in ultimele zile si au ajuns pe locul 2 la sectiunea politica.
Sa dea Dumnezeu sa decada de tot si sa nu mai poata sa prosteasca lumea!

Da de ce?

Pai nu esti de acord cu democratia ...sau nu sti ce e aia o "societate deschisa" ...adica una in care fiecare cetatean are voie sa spuna liber ceea ce gandeste?

Vrei cumva ca dreptul de a-ti spune parerea .. chiar si gresita ...sa fie inlocuit cu monopolul minciunii spuse doar de partidele aflate la putere?
1

#47 Utilizator offline   CapitanuPICARD 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 31-August 06

Scris 11 March 2011 - 12:37 PM

Nu l-au inchis insa cred ca oamenii s-au lamurit ce rahat de site e asta si nu il mai citesc. Am intrat de curiozitate pe trafic.ro si am vazut ca la rubrica de Politica, acest Pipileaks.ro a scazut ajungand pe locurile 2 si chiar trei la audienta. Un lucru bun.... romanii adevarati nu pun botul la porcariile mogulilor.
Ultimile lor articole sunt chiar de-a dreptul de cacao iti vine sa razi cand citesti mizerii ca
Despre "Cazul Necolaiciuc" şi Traian Băsescu

Sau chestia aia cu

"ONU pune in aplicare programul Illuminati pentru decimarea populatiei Terrei "

Eu nici nu ma mai obosesc sa comentez pe blogul ala articolele astea, mai ales ca am vazut ca sunt eliminate toate comentariile romanilor adevarati si posteaza acolo numai ticalosi....

:)

Pipileaks.ro s-a terminat.... sa tragem apa dupa ei!
:(

Aceasta postare a fost editata de Burel001: 11 March 2011 - 12:55 PM
Motiv editare: Editat link de reclama .

0

#48 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 11 March 2011 - 01:10 PM

Vezi postareaCapitanuPICARD, la Mar 11 2011, 12:37 PM, a spus:

Va rog sa nu mai postati link-uri catre articole postate pe alte site-uri ,cu scopul evident de a face reclama mascata.Cine doreste sa acceseze un site sau altul, o poate face si fara "ajutorul" dvs. Daca aveti comentarii fata de respectivele informatii, suntem nerabdatori sa le vedem.

quote:
"Ultimile lor articole sunt chiar de-a dreptul de cacao iti vine sa razi cand citesti mizerii ca " ,nu este un comentariu, este o simpla afirmatie pe care ati facut-o deja de prea multe ori.Am inteles, Wikileaks.ro este o mizerie in opinia dvs. Marturisesc ca si in opinia mea.
Acesta este un avertisment si va rog sa tineti cont de el ,pentru a evita viitoare sanctiuni.

0

#49 Utilizator offline   Stressmanforeverr 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-December 11

Scris 14 January 2012 - 10:10 PM

Vezi postareaFinnian, la 26 February 2011 - 03:58 PM, a spus:

Nu am auzit de wikileaks.ro.
Cat despre interzicerea unui asemenea site, ma duce cu gandul la Ceausescu si la apelul lui intr-o conferinta internationala ca anumite posturi de radio (Eurpoa Libera de exemplu) sa fie interzise.
Ce-ar fi sa umblam si cu calus la gura de maine si rolul jurnalismului sa fie de a linge puterea in 3 litere.
PS - cat va plateste PDL-ul pentru munca pe forumuri, capitane? :flowers:

Reactia PDL-ului nu poate fi decat de toata jena, ca si cele de pana acum, in centrul lor fiind angajarea lingailor si a postacilor. Nu pot angaja oameni credibili sa le faca propaganda pentru ca se inconjoara numai de jenanti care isi schimba opiniile si manifestul pentru cateva parale. Cine e prins cu inconsecventa de azi pe maine isi pierde credibilitatea.
Puteti sa spuneti orice si despre posturile TV care il critica - de fapt postul, pentru ca Realitatea TV deja s-a dat de partea puterii, cedand sub presiuni probabil. Puteti invoca manipularea - desi manipularea se face prin prezentarea eronata a realitatii, iar ceea ce se vede acolo este realitatea pura. Hai sa zicem, or fi oamenii astia vicleni,manipulatori etc, dar nu poate nimeni nega ca se pricep la business-ul lor. Cand faci comparatia cu niste jenanti ca B1 Tv si TVR1 (pentru care romanii platesc taxe!), complet in slujba presedintelui, diferenta de nivel si de inteligenta reiese clar ;) .
Ce presedinte dintr-o tara democratica are pretentia ca toata presa sa fie in slujba lui? Nici unul. Nici macar Obama, in ciuda scandalului cu Wikileaks.
Incercarile de control, de intimidare, de concentare asupra imaginii si alegerilor in loc de stadiul in care se afla tara, seamana cu o dictatura de prin Orientul Mjlociu sau de prin Africa.

Poti sa-mi spui orice despre Basescu, dar sa nu vii sa-mi spui ca alternativa este PONTA sau ANTONESCU !!!!
Sau sa-mi zici ca Antena3, este obiectiva ........

Aceasta postare a fost editata de Stressmanforeverr: 14 January 2012 - 10:10 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Israel versus Iran - candva trebuie sa inceapa confruntarea
5 milioane contra 70 de milioane
Cleric Preston  103 28.661
Hot Topic (New) Atasamente Denigrarea contracandidatului in timpul campaniei
O solutie sau nu?
ActorGrabit  26 10.857
Poll (No New) Chestionar:    Chestionar Romania de dupa nightwish  1 2.152
Poll (No New) Chestionar:    Xenofobie sau patriotism autentic ? :GaGa  48 17.288
Hot Topic (New) Salvarea Romaniei vine doar din decesul clasei politice
Plebiscitul permanent
Sikaryan  37 8.373