De ce femeile au un san mai mare si unul mai mic?
Scris 26 February 2011 - 11:42 AM
Scris 26 February 2011 - 11:52 AM
oare femeile sunt deranjate de acest aspect?
Scris 26 February 2011 - 01:27 PM
Inutil a zice ca am mai avut obsesii din astea legate si de celulita & alte chestii, si in urma unor investigatii minutioase (
Da, doctor Strut, stiu ca subiectul tau este glumet, da' ma gandeam ca poate intra vreo copchilita si citeste.
Aceasta postare a fost editata de Sheeva: 26 February 2011 - 01:27 PM
Scris 26 February 2011 - 02:17 PM
Dr. Strut, la Feb 26 2011, 11:42 AM, a spus:
Si la barbati, si la femei, exista o diferenta mai mult sau mai putin infima intre partea dreapta si partea stanga (picioare, maini, ochi, sani, urechi, etc) . Am uitat care era explicatia, de fapt, din ce imi aduc aminte ni se spunea ca se pare ca e vorba de mostenirea genetica dar inca se cerceteaza. Sincer, eu n-am reusit sa vad vreo diferenta intre sani, dar poate am oglinda stricata .
Scris 26 February 2011 - 02:37 PM
Dr. Strut, la Feb 26 2011, 11:42 AM, a spus:
pentru ca dorm mai mult pe partea dreapta
Sheeva, la Feb 26 2011, 01:27 PM, a spus:
asa e, te gandesti cum sa ajungi mai repede in pat cu ea
Scris 16 July 2011 - 03:16 PM
Fernanda..., la 26 February 2011 - 11:42 AM, a spus:
fernanda, asimetria asta intre partea stanga si dreapta a corpului este asa de frecvent intalnita incat sa fii perfect simetric e anormal de rar!
la mine, cea mai mare diferenta intre partea stanga si partea drepata se vede la gamba si apoi la brat. dar nici o partenera nu s-a sinchisit vreodata de asta... si eu am avut multe partenere cu sanii asimetrici/inegali, dar nu am dat importanta. nu asta conteaza. iar daca tot esti perfectionista, ia du-te tu ba fitness, fa un fund perfect si o sa vezi ca nimeni o sa iti mai observe sanii vreodata
deci, sa iti raspund punctual, barbatii nu sunt deranjati de o usoare asimetrie a sanilor partenerei. acuma sigur, ca daca stangul e jumate din dreptul, atunci e o problema. dar nu cred ca e cazul.
voi femeile aveti atatea ganduri legate de sanii astia... la fel cum avem noi barbatii in legatura cu marimea ,,ciocanului"
defapt, si la unii si la altii, problema este minora sau inexistenta in realitate, dar este mult amplificata de tendinta noastra de a ne raporta la niste standarde impuse artificial de mass media.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Ce-a ajuns sa insemne a fi barbat pentru unii |
Ruaraidh | 189 | 10.779 |
|
Operatie imposibila
Care operatie este imposibila la femei |
Ravl | 32 | 12.440 |