Am nevoie de un soft care poate introduce poze(imagini) animate, eventual doar fixe, intr-un video, la intervale de timp si in cadre alese de mine, cum se vede in urmatorul video:
Parodie Star Wars
Vreau sa stiu cu ce program se poate realiza asa ceva, daca e posibil unul mai usor de folosit...
Pagina 1 din 1
Cu ce program se poate introduce o imagine intr-un video? Vreau sa fac un montaj video cu imagini animate sau fixe
Scris 10 April 2011 - 08:51 PM
Black_Wizard, la 08 April 2011 - 01:09 PM, a spus:
Adobe After Effects este cel mai bun, daca stii sa il folosesti 
Mersi, ma gandeam eu la varianta asta insa mi se pare prea complicat si prea mare. Poate o sa-l folosesc candva dar nu am timp acum sa invat atat. Deocamdata vreau sa lucrez cu Proshow Producer, mi se pare mai usor de folosit. Poate ma insel, nu stiu dar AAE e greoi de instalat si ocupa si o groaza de spatiu. Oricum nu am de gand sa ma "specializez" in asa ceva, vreau doar sa fac cateva filmulete pentru youtube si mi-ar place sa cred ca imaginatia nu-mi lipseste
Scris 14 April 2011 - 03:57 PM
Nu e greu de instalat si nici nu ocupa asa mult spatiu, poate este putin mai complicat de folosit, cel putin la prima vedere
Daca ai timp si rabdare sa inveti este foarte bun, daca nu mergi cu ceva mai simplu.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
gothic 3 placa video problem
vedeti voi |
king robhar | 6 | 3.256 |
|
Camera video Mini-DV
Samsung VPD 364 W |