Buna!
am o problema! deschid mess-ul si vreau sa discut cu un contact prin scris;
vad ce tastez, dau send, dar in spatiul pentru vizionare dialogul, nu vad nici ce am scris eu si nici ce scrie oponentul!;
vad in schimb cateva cuvinte ale oponentului in coltul din dreapta al monitorului! ce s-a īntāmplat, unde am setat greșit ceva(de fapt nu am umblat īnainte la nici o setare!)
Mulțumesc!
Pagina 1 din 1
Ecran interior invizibil!
Scris 26 February 2011 - 08:55 AM
Mititza2004, la Feb 25 2011, 09:53 AM, a spus:
Buna!
vad ce tastez, dau send, dar in spatiul pentru vizionare dialogul, nu vad nici ce am scris eu si nici ce scrie oponentul!;
vad in schimb cateva cuvinte ale oponentului in coltul din dreapta al monitorului! ce s-a īntāmplat, unde am setat greșit ceva(de fapt nu am umblat īnainte la nici o setare!)
Mulțumesc!
Mulțumesc!
pai reinstaleaza messul sau pune oversiune mai veche ca astea mai noi ba nu-s testate destul, ba ajung cu dimensiunea cat un sistem de operare. bafta.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cum sa afli daca cineva iti foloseste id
eram pe id lu mama, si am vazut ca io sunt online, dar io eram offline |
italiano_bosss | 7 | 10.356 |
|
uitate, furate, de recuperat - totul despre parole (combinat) |
coxtel_ro | 176 | 29.643 |