Vaccin impotriva cancerului
Scris 20 January 2006 - 02:22 AM
Mama mea a fost operata acum o luna, diagnosticata fiind cu cancer la vezica urinara si urmeaza acest tratament (imunoterapie).
Va multumesc
Scris 20 January 2006 - 11:18 AM
Tina3111, la Jan 20 2006, 04:22 AM, a spus:
Mama mea a fost operata acum o luna, diagnosticata fiind cu cancer la vezica urinara si urmeaza acest tratament (imunoterapie).
Va multumesc
În cancerul de vezica urinara se foloseste vaccinul BCG, pentru stimularea apararii naturale.
Mai multe amanunte aflati in articolul despre "Teoria trofoblastica a cancerului".
(vezi www.adiocancer.de.vu)
Scris 12 November 2006 - 09:57 AM
Aloe_Vera__o_minune_confirmata_stiintific.doc (108K)
Number of downloads: 128Buna!Imi pare nespus de rau pentru fetita ta si pentru tine .Am sa incerc sa postez niste informatii dar daca nu apar inseamna ca nu am reusit asa ca o sa te rog sa-mi scrii la dannyfree35@yahoo.com pentru a ti le trimite pe e-mail.In principiu este vorba de un tratament naturist pe baza de aloe vera
Am reusit, deschide-l si citeste si daca te intereseaza amanunte scrie-mi
Scris 12 November 2006 - 10:45 AM
Tu chiar crezi ca aloe e panaceu universal sau vrei doar sa-ti vinzi marfa???
Iti voi deschide un topic la Promovare si acolo poti scrie ce doresti.
Consider ca nu faci altceva decat reclama si pana nu vei aduce dovezi despre cazuri concrete de vindecare nu vei mai putea posta decat cu aprobarea unui moderator!
Scris 29 November 2006 - 12:01 PM
EmmaD, la Nov 12 2006, 10:45 AM, a spus:
Tu chiar crezi ca aloe e panaceu universal sau vrei doar sa-ti vinzi marfa???
Iti voi deschide un topic la Promovare si acolo poti scrie ce doresti.
Consider ca nu faci altceva decat reclama si pana nu vei aduce dovezi despre cazuri concrete de vindecare nu vei mai putea posta decat cu aprobarea unui moderator!
Sunt chiar bune!!!!! Pe un alt forum spunea cineva de mama ei ca dupa un tratament cu aloe vera de numai 3 luni la urmatorul control arata de parca ar fi facut un tratament de un an cu citostatice.Eu recomand tuturo aceste produse caci chiar dau rezultate.
Scris 30 November 2006 - 01:20 AM
Aveti de vandut un produs sau mai multe, treceti la sectiunea Promovare a forumului si acolo puteti promova ce si cat vreti.
Scris 14 May 2007 - 02:19 PM
ma intereseaza foarte mult care ar fi doza injectabila si la ce interval!
Scris 26 July 2007 - 12:01 AM
Scris 26 July 2007 - 10:12 AM
multa sanatate si curaj!
Scris 27 July 2007 - 09:47 AM
suhade, la Jul 26 2007, 11:12 AM, a spus:
multa sanatate si curaj!
ms mult de raspuns!te rog sa-mi mai zici de stare nepoatei tale cum reactineaza la nicolit!as vrea sa stiu dc cumva a avut reactii adverse,dc a avut durerei mai mari sau altceva!eu plec saptamana viitoare la bucuresti si nu stiu ce sa fac dc sa-i iau sau nu nicolit ,de aceea vreau sa aud mai multe parerei!multa sanatate si ms mult!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cel mai mic bebelus din lume | roportal | 9 | 12.014 |
|
Spasm esofagian ce imi provoaca tuse | Coty82 | 1 | 2.637 |
|
Sunt insarcinata....
am nevoie de opiniile d-voatre |
Danutzu_Ninutza | 94 | 9.767 |