sex...sex...
Scris 20 January 2006 - 02:08 AM
Jovana deja ne intindem, si banuiesc ca nu toata lumea se simte confortabil cu aceste subiecte de discutie.
Sa nu uitam ca ne aflam pe topicul dragostei, nu pe cel al sexului. Poate ar fi mai bine sa facem un subforum pentru sex. In care sa ne putem da drumu la gura...
Sa nu uitam ca ne aflam pe topicul dragostei, nu pe cel al sexului. Poate ar fi mai bine sa facem un subforum pentru sex. In care sa ne putem da drumu la gura...
Scris 20 January 2006 - 02:33 AM
observ, la Jan 20 2006, 02:08 AM, a spus:
Jovana deja ne intindem, si banuiesc ca nu toata lumea se simte confortabil cu aceste subiecte de discutie.
subscriu
Scris 20 January 2006 - 02:37 AM
De acord. Haideti totusi sa nu mai deschidem topicuri atat de copilaresti... cred ca "prosteala" de la topicul cu sex oral e de ajuns.
Scris 20 January 2006 - 06:34 AM
tocmai incepusem sa cred ca va simtiti comfortabil in pielea voastra..... dar asta este .....
jovana1 trebuie sa te felicit ca ai avut curaj... daca vrei un raspuns "serios" la intrebarea ta "copilareasca" contacteaza'ma pe PM
jovana1 trebuie sa te felicit ca ai avut curaj... daca vrei un raspuns "serios" la intrebarea ta "copilareasca" contacteaza'ma pe PM
Scris 20 January 2006 - 11:48 AM
ok...nu am nimic impotriva...sa se stearga topicul...dar nu uitati in ziua de azi e subiect forte sexul...sunt alte forumuri unde se poate discuta in voie despre asa ceva,deci nu e o catastrofa sa se stearga!
Scris 20 January 2006 - 12:24 PM
E intr-adevar un subiect forte, insa mie mi se pare ca ai pus problema destul de... copilaresc. Nu trebuie sa purtam discutii savante dar se poate deschide un topic mai concret, fie si despre sexul anal
Iar daca vrei sa iti raspund la intrebare, ca sa fiu on-topic, raspund cu NU.
Scris 20 January 2006 - 02:25 PM
sexul e ceva frumos
dar parca mai frumoasa e dragostea si tot ceea ce rezulta din ea
dar parca mai frumoasa e dragostea si tot ceea ce rezulta din ea
Scris 20 January 2006 - 02:50 PM
stiu eu o poveste,pe care mi'a povestit'o cineva!!Cica,avea o prietena care umbla cu un tip de 2 ani!!si..au facut sex anal,la care la un momentat dat tipul s'a oprit,si dupa cateva secunde a intrebat'o"iubito ai mancat vinete"
am ramas asa,cand mi'a povestit!!nah..si sa mai spui ceva
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ati fost inselati vreodata?
daca ati fost inselat(sau ati descoperit o tentativa de a fi inselat), |
canon | 1 | 4.213 |
|
Cum sa saruti?
Invatza ! :P |