Eu am vazut un cuplu de batranei cam la 75-80 de ani care au iesit intr-o seara la acelasi restaurant ca si mine.Au comandat o sticla de vin,mancare,au dansat vreo 2 valsuri dupa care au plecat fericiti acasa de brat...daca nu le vedeai ridurile si anii de intelepciune ai fii jurat ca sunt 2 tineri indragostiti la prima intalnire romantica...Sincer va spun...
vi s-a intamplat...
Scris 25 March 2006 - 08:45 PM
si pe mine ma impresioneaza batraneii care merg prin parc tinandu'se de mana ... sunt moderni ... ii admir
Scris 25 March 2006 - 11:17 PM
da te poti indragosti si doar din poze.eu de exemplu vorbesc cu un tip de vreo 4 luni si nu am vazut nici macar poze cu el,dar totusi ma atrage...oricum,si cu toate astea,daca ar arata nashpa cand o sa il vad toata atractia asta o sa dispara instantaneu!!
Scris 26 March 2006 - 12:13 AM
skumpika, la Mar 25 2006, 11:17 PM, a spus:
da te poti indragosti si doar din poze.eu de exemplu vorbesc cu un tip de vreo 4 luni si nu am vazut nici macar poze cu el,dar totusi ma atrage...oricum,si cu toate astea,daca ar arata nashpa cand o sa il vad toata atractia asta o sa dispara instantaneu!! 
Corect. Iti place felul lui de a gandi, dar asta nu inseamna ca te-ai indragostit de el..
Scris 29 March 2006 - 10:13 PM
Maaaaama de cand dureaza discutia asta...Si parca era pe alt topic.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cum cistigi dragostea unei femei? | fara minte | 15 | 4.509 |
|
Cum iti dai seama...
...ca e homo?!? |
Malkia | 18 | 7.243 |
|
sex sau nimic