Allexandrra, la 01 June 2011 - 05:18 PM, a spus:
sexul vinde... cele mai nobile sentimente ale noastre, incercand sa-si vanda marfa
Este din ce in ce mai greu sa iti diferentiezi produsul la ora actuala. Ca si promovare zic.
Finnian, la 01 June 2011 - 05:58 PM, a spus:
Vorbim de ''cupluri'' de 13, 14, 15 ani, cupluri de cate o zi sau 2 saptamani, deseori.
Sa nu-mi spui ca acum 50-60 de ani copiii se .... prin boscheti la varsta aia.
Nu stiu daca ai inteles. Sunt incurajati, prin intermediul scolii, sa faca sex. Se discuta o noua lege prin care scoala sa le poata facilita elevelor consultatii la ginecolog si chiar avorturi, fara stirea parintilor. Este vazuta ca o problema de ''sanatate reproductiva''.
Ma indoiesc ca vorbim de cupluri de 13,14,15 ani doar. Reprezinta o parte infima a femeilor care fac avort.
on the other hand
Copiii nu se fut nici azi prin boscheti. Eu consider ca ai o parere excesiv de negativa asupra copiilor din generatia actuala. Desigur conteaza si exemplul de acasa, insa marea majoritate nu se fut in boscheti.
Eu ma indoiesc ca in cadrul acelei campanii din UK copiii sunt incurajati sa faca sex.
De fapt se doreste, asta daca nu s-a facut cumva,ma depaseste, ca orele de educatie sexuala sa fie predate in conformitate cu religia lor. Nu sunt sigura ca:
- sexul este dezgustator si murdar, mai putin murdar in afara casatoriei,
- sa nu fie folosite nici un tip de mijloace contraceptive pentru ca sunt pacat;
- daca faci avort estiun ucigas de copil si ajungi in iad, trebuie sa faci copilul chiar de ai fost violata;
- homosexualitatea este pacat;
- si multe pareri religioase au ce cauta intr-o curricula scolara, din bani dati de catre stat. (in aia privata pot fi)
Accesul la educatie sexuala este un lucru pozitiv intotdeauna. Consultatii la ginecolog gratuite, pot fi un lucru foarte bun.Deseori chiar parintii sunt cea mai mare piedica in rezolvarea unei probleme.
Cat de avorturi....sa nu se faca? sau sa nu se faca fara stirea parintilor?
In rest, thumbs up guvernului care investeste in educatia sexuala a tinerei generatii. Nu e cel roman. Ala e ocupat sa fure.