Analizand fiecare persoana in parte, si uitandu-ma atent la fiecare, punand intrebari pe aceasta tema si notand raspunsurile am venit cu un rezultat la cercetarile mele, si am concluzionat ca 90% dintre femei isi inseala barbatii. La ora actuala sunt si eu cu o domnisoara(diferenta este de 3 ani intre mine si ea), am observat la ea un anumit lucru, ea este dependenta de mine, nu iese fara mine nicaieri pentru ca "se simte mai in siguranta langa mine", vorbim la telefon cu orele+ mesaje o groaza, deci tinem legatura 100% ne iubim si ne adoram.
Intrebarea mea e urmatoarea:
mai este pe lumea asta vreo femeie care sa se dedice barbatului sau, si sa-l sustina in orice necaz. Care sa nu-l lase la greu in anumite momente. Or mai fi femei care sa nu fuga cu urmatoru barbat? Care sa nu insele ca in ziua de azi.
Notez ca am observat de asemenea rata divorturilor(care a crescut considerabil!),ceea ce e un lucru deplorabil..
Poate nu am analizat eu destul, dar sunt atatea cazuri in care femeia fuge cu nu stiu cine pentru ca ala are bani, sau cine stie ce probleme stupide...
"nimeni nu stie ce e in mintea unei femei"-mare adevar a grait cine a spus asta...
Nu vreau sa spun ca sunt in aceeasi situatie, dar sunt si eu curios, or mai exista oare femei care sa-si IUBEASCA barbatii? Sa tina intr-adevar la ei, ca e atata ipocrizie in lumea asta de ti se face scarba!
Va multumesc
Contact
Facebook
Twitter
RSS